Σταθάκης: Δεν υπάρχει κανένα θέμα εσωτερικού δανεισμού

Σταθάκης: Δεν υπάρχει κανένα θέμα εσωτερικού δανεισμού
Αδύνατη χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης την επιστροφή στην προηγούμενη κατάσταση όσον αφορά το θέμα των μισθών διευκρινίζοντας ότι «η επαναφορά του κατώτατου μισθού θα γίνει άμεσα και αφορά μόνο όσους προσλήφθηκαν στον ιδιωτικό τομέα το διάστημα μέσα στην κρίση, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και όχι το σύνολο των εργαζομένων».
Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα εξέφρασε, τη διαφωνία του με τις δηλώσεις Γλέζου για τα περί εσωτερικού δανεισμού λέγοντας «Δεν υπάρχει κανένα θέμα εσωτερικού δανεισμού. Ο μόνος δανεισμός που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης, με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, να παραδίδει τις τράπεζες με τεράστια δημόσια επιδότηση σε ξένα fund».

Μίλησε για εθνικές εκλογές σημειώνοντας «εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει και τα δύο κόμματα αυτής της κυβέρνησης, δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας που θα αμφισβητεί το γεγονός ότι πρέπει να υπάρξει άμεση προσφυγή στις κάλπες. Φυσικά (σ.σ μιλάμε για προσφυγή στις κάλπες τον Ιούνιο), αφού η κυβέρνηση θα έχει χάσει πλήρως τη νομιμότητά της και αυτό σημαίνει και μια συντριβή του άλλου κυβερνητικού εταίρου, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...