Στατιστικά Παναιτωλικού : Βαθμοί – Γκόλ – Σκόρερς – Τελικές προσπάθειες

Έπειτα απ’ τη συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος, ο Παναιτωλικός βρίσκεται στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 9 βαθμούς με 2 νίκες στο πρωτάθλημα, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες! Εντός έδρας μετράει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Εκτός έδρας 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Τα γκολ του Παναιτωλικού είναι 10-12 (6-7 εντός έδρας, 4-5 εκτός έδρας).

Τα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει σ’ έναν αγώνα είναι τα 3 εκτός έδρας απέναντι στον Πλατανιά (μεγαλύτερή του νίκη). Αντιθέτως τα περισσότερα που έχει δεχθεί είναι τα 3, στο πρόσφατο εντός έδρας 1-3 απ’ τη Ξάνθη (μεγαλύτερή του ήττα). Δεν έχει σκοράρει στα παιχνίδια με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Κέρκυρα.

Έχουν σκοράρει 7 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές έως τώρα για τον Παναιτωλικό. Πρώτος σκόρερ είναι ο Χόρχε Ντίας με 3 γκόλ, ακολουθεί ο Μάζουρεκ με 2.  Απο ένα γκολ έχουν οι Ρόσα, Κλέσιο, Μοράρ, Χαντάκιας και Λόπες.

Τέλος, στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκ σε τελικές προσπάθειες βρίσκεται ο Μάζουρεκ που έχει 22. Επίσης 22 έχει κι ο Μολίνς του Παναθηναϊκού. Έτσι μοιράζονται μαζί την πρώτη θέση.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...