Στα δύσκολα και πάλι η Deutsche Bank, έρχονται νέες περικοπές!

Deutsche Bank

Απομακρύνονται τα σενάρια συγχώνευσης με Commerzbank …προς το παρόν  

Νέο γύρο περικοπών αναμένεται να ζητήσουν ανώτατα στελέχη της Deutsche Bank που θα συναντηθούν το Σαββατοκύριακο, με θέμα την επίσπευση των περικοπών κόστους στη τράπεζα, όμως ίσως και αυτό να μην είναι αρκετό!

Η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας, βρίσκεται αντιμέτωπη με μείωση των εσόδων της και αρνητικά επιτόκια και όπως φέρονται να δήλωσαν πηγές με γνώση του θέματος, «Θέλουν να επανεξετάσουν τις δομές και τα κόστη (…) Το ερώτημα είναι αν ό,τι έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι αρκετό»..

Ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος  Τζον Κράιαν είχε δηλώσει πως τον Ιούλιο το εκτελεστικό και το εποπτικό συμβούλιο της τράπεζας θα πραγματοποιήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου κοινή συνάντηση, προκειμένου να συζητήσει πιθανές αλλαγές στη στρατηγική της, τράπεζας, μετά από δηλώσεις του ότι ίσως χρειαστούν βαθύτερες περικοπές.

Ο νέος γύρος περικοπών, έρχεται μετά από την νέα μείωση των εσόδων, αλλά πηγές της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας, απέκλειαν να γίνει κάποια συγχώνευση με κάποιον ανταγωνιστή, όπως η Commerzbank. Ένα σενάριο που δημοσιεύεται στις σελίδες του γερμανικού οικονομικού περιοδικού Manager. Όμως όπως επισημάνει το περιοδικό, ακόμα όλα είναι σε πρώιμο επίπεδο και στις συζητήσεις που γίνονται στην Deutsche Bank το ενδεχόμενο σύμπραξης με την Commerzbank θεωρείται ελάχιστα πιθανό.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...