Στα ελληνικά το Νοέμβριο η Huffington Post

Στα ελληνικά το Νοέμβριο η Huffington Post
Ελληνική έκδοση θα αποκτήσει τον προσεχή Νοέμβριο, η Huffington Post σε συνεργασία με τον ελληνικό όμιλο 24Media, επεκτείνοντας την ψηφιακή της παρουσία διεθνώς.

Η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της εταιρίας, με πρόεδρο την ελληνοαμερικανίδα Arianna Huffington (φωτό) για την καθιέρωση του ως ένα παγκόσμιας εμβέλειας ψηφιακό μέσο ενημέρωσης.

Πέρα από την παρουσία στην Ελλάδα, τον προσεχή Νοέμβριο θα υπάρξει έκδοση και στα Ινδικά ενώ τον Ιανουάριο του 2015, η Huffington Post – μέλος του κολοσσού επικοινωνιών AOL- θα λανσάρει και την Αραβική της έκδοση.

Σύμφωνα δε με το σχεδιασμό επέκτασης, ο όμιλος στις αρχές του 2015 μέσω της ενιαίας πλατφόρμας του και των τοπικών συνεργασιών του θα καλύπτει 14 αγορές, «εκπέμποντας» σε 8 γλώσσες.

Η Huffington Post έχει σήμερα 115 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες το μήνα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες που διαχειρίζεται στις ΗΠΑ, εκ των οποίων το 50% προέρχονται από χώρες εκτός ΗΠΑ. Σήμερα, διαθέτει εκδόσεις σε Βρετανία, Καναδά, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Γερμανία, Βραζιλία και Νότια Κορέα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...