Στα ημιτελικά της ΕΣΚΑΒΔΕ οι Κορασίδες του ΠΑΣ Ναυπάκτου

ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 39-41

Τη νίκη- πρόκριση για την ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ πήραν τα κορίτσια του ΠΑΣ, καθώς επικράτησαν εκτός έδρας της Νικόπολης Πρέβεζας με σκορ 39-41, στον προημιτελικό που διεξήχθη την Κυριακή 18 Μαρτίου. Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα της Πρέβεζας ξεκίνησε πιο καλά τον αγώνα και εκμεταλλευόμενη τα άστοχα σουτ των φιλοξενουμένων, πήρε προβάδισμα 9 πόντων πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ 27-18. Στην επανάληψη οι παίκτριες του Σπύρου Σταυρόπουλου μπήκαν πιο δυνατά στο παρκέ, ανταποκρίθηκαν στην πίεση των αντιπάλων και σιγά σιγά ροκάνισαν τη διαφορά στους 4 πόντους με τη συμπλήρωση του 3ου δεκάλεπτο. Στο 4ο και καθοριστικό δεκάλεπτο είχαν καθαρό μυαλό, πίστεψαν τη νίκη και πήραν μια σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά.
Στον ημιτελικό, σε ένα ματς γιορτή για το γυναικείο τμήμα του Συλλόγου μας, θα αντιμετωπίσουν τον Πήγασο Αγρινίου, το Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 14:00 στο κλειστό «Παπαχαραλάμπειο» στάδιο. Στον άλλον ημιτελικό που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα θα αναμετρηθούν οι ομάδες του ΠΑΣ Γιάννινα και του Αίολου Αστακού στο ΔΑΚ Πρέβεζας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: Α:11-08 , Β:16-10 , Γ:05-10 , Δ:07-13

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: (Σταυρόπουλος): Καφύρα,Σταυροπούλου2,Αναγνωστοπούλου 12,Μπανιά, Καλιαμπάκου 5, Λάμπου, Αλεξοπούλου 20,Βασιλοπούλου 2,Ζαρνομήτρου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...