«Στα καλά του ‘’καθισμένου’’» στο θέατρο Σοφούλη

«Στα καλά του ‘’καθισμένου’’» στο θέατρο Σοφούλη

Πριν από 11 χρόνια o Δημήτρης Αντωνίου είχε καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο ύστερα από τροχαίο έξω από το σχολείο επί της οδού Αδριανουπόλεως. Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω. Πλέον δραστηριοποιείται ως σεναριογράφος και ηθοποιός και εφέτος μας ξαφνιάζει ευχάριστα με την θεατρική παράσταση που φέρει τον τίτλο «Στα καλά του καθισμένου», στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Μιχάλη Σαρόπουλο.

Ο Δημήτρης Αντωνίου για ακόμη μια φορά μας ξαφνιάζει και μαζί με τον εξαιρετικό Σαρόπουλο Μιχάλη θα πρωταγωνιστήσουν στην θεατρική παράσταση με τίτλο «Στα καλά του καθισμένου», στο θέατρο Σοφούλη (Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη). Ένα έργο όπου θα αναδειχθούν με τον πιο ξεκάθαρο και ζωντανό τρόπο διάφορες καταστάσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά ένα άτομο σε αναπηρικό καρότσι.

1

Έντονο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η προσέγγιση των πρωταγωνιστών στα ζητήματα που θα ξεδιπλωθούν, που με περίσσιο θάρρος αλλά και χιούμορ θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν πολλά ‘’ταμπού’’ γύρω από την αναπηρία, καθώς επίσης και θα στείλουν ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, με τους αποδέκτες-θεατές να βρίσκονται στην  ιδιάζουσα θέση να επιλέξουν μετά την παράσταση εάν θα έχουν απλά περάσει ευχάριστα την ώρα τους ή εάν θα έχουν κερδίσει κάτι ακόμη καλύτερο φεύγοντας από το θέατρο και αυτό δε θα είναι άλλο παρά συγκεκριμένοι λόγοι για να πιστέψουμε στην αλλαγή αλλά και να προσπαθήσουμε γι’ αυτήν !

Ημερομηνίες παραστάσεων 25 Οκτωβρίου, 1/9/15 Νοεμβρίου

Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ 

1

Δημήτρης Αντωνίου

Ο Δημήτρης Αντωνίου, στα εικοσι επτά του χρόνια, στέκεται και πάλι κοντά μας ως σεναριογράφος και ηθοποιός, που δε σταματάει στιγμή να δημιουργεί, παρά το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο από τα δεκαέξι του χρόνια. Πραγματοποίησε σε μόλις τέσσερα χρόνια τις σπουδές του στο τμήμα φυσικής του Α.Π.Θ και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην οικονομική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Αντικείμενο της μεταπτυχιακής του διατριβής είναι τα τροχαία ατυχήματα στο Δήμο Θεσσαλονίκης την περίοδο 2010-2015. Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει σε επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας. Ίδρυσε και διευθύνει την παρέα του C’est la vie απ’ το 2013, δίνοντας χρώμα με γκράφιτι και μοιράζοντας αισιοδοξία σε σχολεία και πάρκα της πόλης. Επίσης, έχει γράψει δύο λογοτεχνικά βιβλία τα οποία αποτελούν συλλογές διηγημάτων με τίτλο «Έτσι είναι η ζωή» και «Ας είναι όνειρο αυτό»

Στοιχεία επικοινωνίας ; , ,

1

Μιχάλης Σαρόπουλος

Γεννήθηκε στις 14 φλεβάρη του 87’ και ο έρωτας του χτύπησε πολλές φορές την πόρτα αλλά αυτός παραμένει… κουφός, νταξ και… χοντρός αλλά το παλεύει. Ένα πέρασμα από τη σχολή εμπορικού ναυτικού και ένα μπάρκο στη … λατίνα του άνοιξαν τα μάτια, ενώ η τρέλα για το ραδιόφωνο και τα σπορ ( να βλέπει τους άλλους να κάνουνε δηλαδή) τον οδήγησε στα ΙΕΚ Ξυνή και πλέον ταλαιπωρεί τους ακροατές του «Αρένα 89,4» καθημερινά από τις 6.00 μέχρι τις 8.00 και τους αναγνώστες της Arena Press καθημερινά. Στις 19 Νοεμβρίου του 2015 ξεκίνησε με το Stand Up Comedy και από τότε δεν αφήνει το μικρόφωνο ούτε από τον… παλιατζή !

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITISMOS/307706-Sta-kala-toy-kathismenoy-sto-theatro-Sophoyli ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...