«Στα πλαίσια του νέου ήθους» η παρουσία Λεβέντη στην ομιλία Τσίπρα

enosi-kentroonΣχόλια προκάλεσε η παρουσία του Βασίλη Λεβέντη στο «Βελλίδειο», κατά την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε επίσης θερμή χειραψία.

Η Ένωση Κεντρώων, με ανακοίνωσή της υποστήριξε ότι η παρουσία του κ. Λεβέντη στην ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ «έγινε στα πλαίσια του νέου ήθους που κομίζει στη πολιτική ζωή η Ένωση Κεντρώων».

«Όσοι σπεύσουν να δώσουν άλλες ερμηνείες στην παρουσία αυτή θα απογοητευτούν άλλη μια φορά. Εμείς είμαστε Κεντρώοι και Κεντρώοι θα μείνουμε μέχρι τέλους. Απλά πρεσβεύουμε συναινέσεις και πολυκομματικές κυβερνήσεις και στα πλαίσια αυτά αναπτύσσουμε σχέσεις με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σε δηλώσεις του την Κυριακή από τη ΔΕΘ, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε για την παρουσία του στη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού πως «η Ένωση Κεντρώων εισάγει νέα ήθη» και πως «θα έπρεπε όλοι να είναι παρόντες».

Είπε ακόμη πως θα έδινε το «παρών» και στην ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, αλλά, όπως εξήγησε, θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη.

Για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού σχολίασε: «Οι ευπαθείς ομάδες θέλουν δουλειά. Με το να τους δίνεις φάρμακα αν αρρωστήσουν ή κανένα μικρό επίδομα δεν σώζονται».

«Ο πρωθυπουργός έδειξε σαν να μην καταλαβαίνει ο κόσμος αυτός που διαδήλωνε τι ήθελε να πει» εςίπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, και πρόσθεσε: «Ο κόσμος υποφέρει και ο κύριος πρωθυπουργός έμοιαζε να είναι στον κόσμο του».

The post «Στα πλαίσια του νέου ήθους» η παρουσία Λεβέντη στην ομιλία Τσίπρα appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...