Στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού ένας «πάνθηρας»

Στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού ένας «πάνθηρας»

Μπορεί να ήρθε αθόρυβα το φετινό καλοκαίρι στη Νέα Σμύρνη, αλλά με το «καλημέρα» δείχνει πως διαθέτει το αγωνιστικό πακέτο, προκειμένου όχι μόνο να κάνει τη διαφορά στον Πανιώνιο, αλλά και να κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων ελληνικών ομάδων.

Ο λόγος για τον Αμπντουλαγέ Κεϊτά. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Ολυμπιακό έχουν κάνει ένα πρώτο «κλικ» οι εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή από το Μάλι. Κι αν μη τι άλλο, το σημερινό παιχνίδι (19:30) των ερυθρόλευκων με τους κυανέρυθρους προσφέρεται για scouting report και live τσεκάρισμα του Κεϊτά από πλευράς Πειραιωτών.

Ο 24χρονος αμυντικός χαφ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μπαστιά, Χάβρη και Αζαξιό, ενώ έβαλε στη μεταγραφική πυξίδα τη Νέα Σμύρνη το καλοκαίρι μέσω του Πιερ Ισά. Αυτό είναι κάτι που έχει τη σημασία του στην προκειμένη περίπτωση και αναφορικά με τις… ματιές της ομάδας του λιμανιού στον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού και νυν μάνατζερ μαζί με τον συνεργάτη του, Σαλίμ Αράς, «έτρεξαν» την υπόθεση της μεταγραφής του Κεϊτά στον Πανιώνιο.

Κι επειδή ο Ισά είναι από τους πλέον αγαπητούς ατζέντηδες στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας και διατηρεί άριστες σχέσεις με Μαρινάκη, Βρέντζο, Καρεμπέ, Μοντεστό, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς το έξτρα κίνητρο του Κεϊτά για μια προσωπική εμφάνιση «υψηλών βαρομετρικών» στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλος τους Πειραιώτες.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/343120-Sta-rantar-toy-Olympiakoy-enas-pantheras ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...