Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία της ΝΔ

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία της ΝΔ

Μια απρόσμενη επίσκεψη δέχθηκαν σήμερα οι υπεύθυνοι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στον δεύτερο όροφο της Βουλής.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος πρόσφατα ορίστηκε διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τη βουλευτή Κεφαλονιάς και γραμματέα της Κ.Ο. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου πέρασαν -για πρώτη φορά- την είσοδο των γραφείων της ΝΔ και συναντήθηκαν με τον βουλευτή Βοιωτίας Βαγγέλη Μπασιάκο (από τους αρχαιότερους του κόμματος).

Αμφότεροι εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για τη χθεσινοβραδινή επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου και επεσήμαναν ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να εντοπιστούν οι δράστες, αλλά και γενικότερα για να μην υπάρχουν περιοχές-άβατα στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού.

Η κίνηση αυτή εκτιμήθηκε από τους αρμόδιους της ΝΔ, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη, και η πρωτοβουλία, προφανώς του κ. Ζαχαριάδη, θεωρήθηκε ότι βοηθά στη διατήρηση ενός πολιτισμένου κλίματος ανάμεσα στους δύο μεγάλους πολιτικούς αντιπάλους στην Βουλή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Οικονόμου
​Καταδικάζουμε απερίφραστα τη βίαιη επίθεση και τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου. Ενέργειες τέτοιου είδους δεν έχουν καμία θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία.

Η επίθεση στον Βασίλη Οικονόμου της ΝΔ στα Εξάρχεια
Σοκ προκάλεσε το άγριο περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου από κουκουλοφόρους στα Εξάρχεια, χθες το βράδυ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Περιγράφοντας το περιστατικό σε δημοσιογράφους, ο κ. Οικονόμου, αμέσως μετά το εξιτήριο που πήρε από τον Ερυθρό Σταυρό όπου μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες (καθώς οι κουκουλόφοροι τον είχαν χτυπήσει τόσο στο κεφάλι, όσο και στο σώμα), είπε: «Είχα κάτσει μόλις δέκα λεπτά όταν ήρθαν δέκα “κύριοι” με τις κουκούλες και τα κράνη τους μέσα στο μαγαζί και άρχισαν να με βαράνε. Στο τέλος είπαν ότι αν πατήσω ξανά το πόδι μου στα Εξάρχεια θα με εκτελέσουν». Τις απειλές που εκτόξευσαν εναντίον του οι άγνωστοι που τον ξυλοκόπησαν είχε επαναλάβει νωρίτερα μιλώντας στο iefimerida.gr.

«Εδώ πέρα μιλάμε για καταστάσεις πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουν άπαντες, από την κυβέρνηση, από όλα, ότι δεν επιτρέπονται αυτές οι συμπεριφορές. Είμαστε ευρωπαϊκή χώρα. Δεν μπορεί να έχουμε άβατα στην πόλη, στην Αθήνα, όπου κάποιοι με κουκούλες ως καταδρομείς αθλιότητας χτυπάνε όχι τον βουλευτή, αλλά τον κάθε άνθρωπο», προσέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Οικονόμου είπε ότι ο σοβαρότερος τραυματισμός ήταν στο κεφάλι του, που «έχουν χτυπήσει πολύ. Όλα τα άλλα είναι θλαστικά».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...