Στην Αθήνα στα μέσα Ιουλίου ο Πολ Τόμσεν

Στην Αθήνα στα μέσα Ιουλίου ο Πολ Τόμσεν
Στην Αθήνα θα βρεθεί στα μέσα Ιουλίου ο Πολ Τόμσεν για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος και επί τη ευκαιρία θα προβεί σε εκτιμήσεις και αξιολογήσεις για το ελληνικό πρόγραμμα ως ομιλητής σε συνέδριο του Economist.

Ειδικότερα για την Ελλάδα, θα τεθούν στο συνέδριο προς εξέταση τα περιθώρια αναπτυξιακής ώθησης σε οικονομικούς τομείς ζωτικής σημασίας, όπως ο τουρισμός, η ναυτιλία και η φαρμακοβιομηχανία.

Στο συνέδριο θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο διευθύνων σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ, το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μπενουά Κερέ, o πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι, ο τέως πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέττα.

Από την ελληνική κυβέρνηση συμμετέχουν ο υπουργός Oικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Μάκης Παπαγεωργίου.

Η πορεία της ελληνικής οικονομίας θα απασχολήσει σε ιδιαίτερο κύκλο συζήτησης τον πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Γιώργο Ζανιά και τον υψηλόβαθμο εκπρόσωπο της Fitch Ratings, UK Ντάγκλας Ρένγουικ, ενώ σε εκτιμήσεις και αξιολογήσεις θα προβεί ο αναπληρωτής διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν.

OIKONOMIA



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...