Στην Ελατού έκοψε την πίτα του το Vitaraclub.Φωτο

ο vitaraclub έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην Ελατού Ναυπακτίας και στο ξενοδοχείο Ελατού το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Ακόμα και σε αυτούς δύσκολους καιρούς η ορεινή Ναυπακτία παραμένει πόλος έλξης αγκαλιάζοντας τους επισκέπτες της  και χαρίζοντας τους μοναδικές και ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης.

Δείτε φωτογραφίες που μας έστειλαν άνθρωποι του vitaraclub

 

2.jpg5.jpg8.jpg_DSC2651.jpg_DSC2652.jpg_DSC2657.jpg_DSC2671.jpg_DSC2688.jpg_DSC2711.jpg_DSC2725.jpg_DSC2727.jpg



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eυχαριστούμε τούς όμορφους ανθρώπους της περιοχής για την φιλοξενία της εκδήλωσής μας σε ενα καταπληκτικό τοπίο που θα θυμόμαστε για καιρό!!!

  2. Οι ομορφιές της ορεινής Ναυπακτίας είναι πάντα πόλος έλξης, όχι μόνο για εμάς τους τετρακίνητους εκδρομείς, αλλά για όλους τους επισκέπτες! Με λίγη προσοχή από κατοίκους και επισκέπτες καθώς και πίστη στην παράδοση, ο τόπος θα παραμείνει αναλλοίωτος και θα προσφέρει τις ομορφιές του όλες τις εποχές του χρόνου! Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και θα τα λέμε στα ελατοσκέπαστα βουνά σας!

  3. Υπέροχα τοπία, μαγευτικοί δρόμοι για εμάς τους λάτρεις της 4κίνησης, αλλά πάνω απο όλα ανοιχτόκαρδοι και φιλόξενοι άνθρωποι….αισθανθήκαμε σαν να είμασταν μέλη της οικογένειάς τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...