Στην Πάτρα αύριο η τελευταία ανοικτή εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το Ηλεκτρονικό Καλάθι Προϊόντων

Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί αύριο η τελευταία ανοικτή εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το Ηλεκτρονικό Καλάθι Προϊόντων με στόχο να ενημερωθούν παραγωγοί, αγρότες, φορείς αλλά και καταναλωτές για την πλατφόρμα του Καλαθιού, αλλά και να εγγραφούν σε αυτή.

Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 και ώρα 6.30 – 10.30 το απόγευμα στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου στο κέντρο της πόλης και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία εκτός από το να ενημερωθούν, να εγγραφούν και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των ανοικτών εκδηλώσεων για το έργο αυτό, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους αγρότες, παραγωγούς, φορείς αλλά και τους πολίτες να λάβουν μέρος στην εκδήλωση για να μάθουν ποια είναι τα οφέλη που θα τους προσφέρει η συμμετοχή τους στο Ηλεκτρονικό Καλάθι Προϊόντων.

Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Γιώργος Αγγελόπουλος ζητά από τους πολίτες να απευθύνονται στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, ώστε να ενημερώνονται πληρέστερα αλλά και να λαμβάνουν οδηγίες για την εγγραφή τους.

Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η ανοικτή εκδήλωση στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, κατά την οποία έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον παραγωγοί και φορείς της περιοχής για αυτό το σημαντικό εγχείρημα που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Κατά την εκδήλωση, επιδεικνύεται η πλατφόρμα του Ηλεκτρονικού Καλαθιού και γίνεται η άμεση εγγραφή των ενδιαφερομένων αλλά και εκπαίδευση τους στο χειρισμό και τις δυνατότητες της πλατφόρμας, με παράλληλη διάθεση του προωθητικού υλικού.

Στόχος είναι η πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων (παραγωγών, μεταποιητών, αγροτικών συνεταιρισμών, καταναλωτών, κλπ.) για τις υπηρεσίες που προσφέρει το έργο και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος για να εγγραφεί στην πλατφόρμα του έργου και να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...