Στην εντατική παραμένει ο Κώστας Κόκλας

Τετάρτη 25/05/2016 – 12:55Κώστας ΚόκλαςΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ                                                                                                                                                         
Μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Κώστας Κόκλας παραμένει στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Άγιος Παύλος Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό κ. Τσούνο, ο οποίος είναι Συντονιστής Διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του νοσοκομείου Άγιος Παύλος, ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα υγείας του και μίλησε στην κάμερα του NaMaste για την κατάστασή του μετά το χειρουργείο, τον νέο τρόπο ζωής που πρέπει να ακολουθήσει από εδώ και στο εξής και τόνισε ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο ηθοποιός μπορεί να πάρει εξιτήριο και αύριο.
Τι ανέφερε ο κ. Τσούνος:
«Ο Κώστας Κόκλας είναι πολύ σταθερός, χωρίς επιπλοκές, βαίνει ομαλά η πορεία του και ευελπιστούμε την Πέμπτη να πάρει εξιτήριο.
Ηρθε με εικόνα οξέως εμφράγματος, το οποίο συνέβη πάνω στη δουλειά του στο θέατρο. Στο κοινό βρισκόταν ένας γιατρός ο οποίος τον βοήθησε σημαντικά, κάλεσε ασθενοφόρο και τον έφερε σε εμάς στις 7 το απόγευμα.Εμείς κινητοποιηθήκαμε αμέσως, ανοίξαμε το αγγείο και κάναμε αγγειοπλαστική και από κει και πέρα η πορεία του είναι ομαλή.Ο ίδιος είναι πάρα πολύ καλά και ψυχολογικά και κλινικά άριστος αυτή τη στιγμή».Οσο για το τι πρέπει να αλλάξει στη ζωή του μετά την αγγειοπλαστική, ο γιατρός τόνισε ότι ο ηθοποιός πρέπει να προσέχει την πίεσή του, να ρυθμίσει τη χοληστερίνη του, να διακόψει το κάπνισμα, να αλλάξει τρόπο ζωής να κάνει λίγη άσκηση και περπάτημα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...