Στην επόμενη φάση η Ακαδημία Ναυπάκτου. Φωτο-ρεπορτάζ

Στο πρώτο 30λεπτο του 1ου ημιχρόνου ο Τρίκαρδος μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και έχασε 4-5 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ αλλά στην τελική προσπάθεια οι παίκτες ήταν άστοχοι. Σε αυτό το διάστημα ήρθε και το γκολ που με άψογη συνεργασία του Τρικαλινού και Δημ. Κουτσουπιά και ο τελευταίος ήρθε σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Ακαδημίας και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το1-0 στο 23′.

Σταδιακά η Ακαδημία άρχισε να ανεβάζει στροφές και να δημιουργεί φάσεις μπροστά στην εστία του Θ. Λαχανά ο οποίος ήταν κυρίαρχος κάτω από τα δοκάρια.
Σε στιγμή αντεπίθεσης των φιλοξενούμενων ήρθε το 1-1 σε μια φάση με κόντρες στην περιοχή του Τρικάρδου και σουτ στο 42′ από τον Τσίκα Β. στην εστία του Λαχανά ανήμπορος να αντιδράσει και έτσι τελείωσε το 1ο ημίχρονο.
Στο δεύτερο η μίχρονο η ομάδα μας μπήκε σχεδόν όπως τελείωσε το 1ο, νωθρά και δεν πίεζε πέρα του κέντρου. Σε κάποια επίθεση των φιλοξενούμενων με πλασέ εντός περιοχής ήρθε και το 1-2 Τσίκας Μ.  στο 48′.
Κάποιες εξάρσεις είχε ο Τρίκαρδος που δεν προβλημάτισαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα η ομάδα της Κατοχής έμεινε από δυνάμεις, αυτό έδειχνε κατά την εκτίμησή μας, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μόνο δύο φάσεις για γκολ στην εστία της Ακαδημίας.
Αντιθέτως η ομάδα της Ναυπάκτου είχε τις αντοχές και τους αυτοματισμούς και εύκολα έφτανε στην περιοχή μας δημιουργώντας ευκαιρίες.
Το τελικό 1-3 ήρθε στις καθυστερήσεις στο 92′ από τον Χαντζάρα όταν και το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του.
  • Σύνθεση Ακαδημίας Ναυπάκτου (προπονητής Χαρακίδας Αλέξης)

    Αντωνιάδης, Μπούζας, Καρβούνης, Κασόλας, Δημητρόπουλος(56′ Καραγεωργόπουλος), Αντύπας, Τσίκας Β.(78′ Μπίτσιος), Μαράτζας, Γεωργακόπουλος, Γιαννόπουλος(69′ Χατζάρας), Τσίκας Μ.










katoxinews.blogspot



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...