Στην μεγάλη Ρωσική αγορά προσβλέπει η Ναυπακτία

Τουριστική Προβολή του Δήμου Ναυπακτίας                      

 Συνεχίζονται οι δράσεις της τουριστικής προβολής του Δήμου Ναυπακτίας σε προορισμούς του εξωτερικού. Σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ και τους υπεύθυνους για την τουριστική προβολή στην Ρουμανία και τη Ρωσία πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο παρουσίαση της Ναυπακτίας σε τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους στο Βουκουρέστι.

Σε συνέχεια αυτής της συνεργασίας  το διήμερο 8 και 9 Απριλίου φιλοξενείται στη Ναύπακτο η Ρωσίδα δημοσιογράφος και υπεύθυνη στο ρώσικο Facebook του ΕΟΤ κ. Eysyukova Anna προκειμένου να προβληθεί η Ναύπακτος με on line ανταποκρίσεις και αναρτήσεις.

Έγινε ξενάγηση στα μνημεία και αξιοθέατα της Ναυπάκτου  και στη συνέχεια  πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Αντιδήμαρχο κ. Ζιαμπάρα Μαρία, την κ. Eysyukova Anna,  ξενοδόχους και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού για θέματα που αφορούν την προβολή της Ναυπακτίας στην Ρωσία.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού κόψαμε τα χορτάρια από το χωράφι και βάλαμε και τον κήπο μας για τις καλοκαιρινές μας σαλατούλες ήρθε η ώρα να βγούμε για ουζάκι στο Καφενείο του Καλιγούλα παρέα με τους ποντικούς μετά από καιρό.
    Το πλατάνι μόλις που έχει αρχίσει να σκάει τα πρώτα του πράσινα φυλλαράκια και να μας θυμίζει πως οι Χαιρετισμοί τελείωσαν και περιμένουμε το Πάσχα.
    Τα μηνύματα των ημερών αναλύουν οι ποντικοί και λιάζονται….

    «Γιαννάκη τέλος εποχής»
    Γυρισμένος πλάτη προς το καφενείο ο Ντίνος μας, κοιτάζει το ιερό το σπίτι απέναντι και μας λέει πως μια χαρά προεκλογικό κέντρο θα μπορούσε να το κάνει ο Γιάννης. Άλλωστε ο «βλάχος» τόσους υποψηφίους έχει προσπαθήσει να του βρει (άλλο που βρίσκει παντού μανταλωμένες πόρτες), δεν θα μου κάνει εντύπωση να του δώσει και το σπίτι του για γραφείο. Δίνει αγώνα ΙΜ για να κρατήσει ζωντανό τον Γιάννη και τη Μαρία αλλά δεν μπορεί να γυρίσει τον αγώνα με τίποτα. Έχουν σκούξει όλοι οι φίλοι από το ψηφοδέλτιο. Δεν ξέρω αν θα τον σώσει και ο γιος της αλκυόνης. Το τελευταίο χαρτί του? Η δεξαμενή του Θανασάκη η οποία όμως και αυτή δεν του φτάνει να τον στείλει στο δεύτερο γύρω αλλά ούτε και καλά καλά για κατέβει. Ο άρχοντας του τίποτα και της απευθείας ανάθεσης σε ξένους επαγγελματίες, όπως τον λέει και ο Αντρέας μας ο τρελιάρης, ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα. Όσοι θέλετε χαιρετίστε τον τώρα που προλαβαίνετε γιατί μετά τις εκλογές δεν τον ξανά βλέπετε.

    Τάκης οπλισμένος παντού.
    Στα κορφοβούνια ειδικά που θες πιλότο για να φτάσεις πάει για σκορ επιπέδου Στάλιν. Έχει ξεμπίξει από παντού Μπουλέ και Σάκη, για Γούλα δεν το συζητάμε. Ακόμα και μέσα από τα σπίτια τους. Τα τοπικά κογκρέσα που θα χάσει θα είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Από την άλλη τα συνεταιριλίκια μέσα στο ψηφοδέλτιο έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται και οι παλιές καραβάνες θα φτάσουν στο Θεό. Οι γραμμές είναι 3. Οι Πασοκοι μεταξύ τους, οι παλιοί Καρακωσταίοι μεταξύ τους και οι Νεοδημοκράτες μεταξύ τους. Και να με θυμάστε πως μερικοί μερικοί που νομίζουν πως θα εκλεγούν με τους Σεφ των εκλογών θα μείνουν στην απ’όξω. Ήδη ράβουν κοστούμια για Αντιδημαρχιλίκια μερικοί (άντε καλοφόρετα). Όσο για τους πιο αχαμνούς θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι στα χαμηλά της λίστας αλλά αυτοί ράβονται για επαμοιβή συμβουλίκια. Τάκη το ψηφοδέλτιο θα έιναι σαν την βαθμολογία της Σούπερ Λίγδας. 4 ταχυτήτων. Όλες αυτές οι φιλοδοξίες όμως έχουν αρχίσει να δημιουργούν αντιπαθειούλες αλλά όσο αφορά τον πρώτο γύρω δεν θα τον κόψει καθόλου στο να φτάσει 38%. Άντε Τάκη μου να βγείς και στη τηλεόραση να τελειώσει η καραμέλα ότι κρύβεσαι και φύγεις μπροστά αέρας.

    Ο Σάκης μας έμεινε από λάστιχο.
    Το δεξί κομμάτι της τραχανόπιτας έχει φαγωθεί από Τάκη, Μπουλέ και Γούλα. Άσε που όποτε μαζεύονται γίνεται σούσουρο σαν κάτι τσακωμένα ζευγαράκια. Όπως το πάει ο Σάκης μας θα έχει την τύχη του Κονίδα στις προηγούμενες εκλογές. Θα βγεί τελευταίος από τους «δυνατούς» συνδυασμούς. Άνθρωπος που θέλει να πάρει τον Δήμο και μοστράρει σαν υποψηφιότητες τον Θόδωρα και την Κατερίνα δεν παίρνει ούτε τοπικό στη Περδικόβρυση. Έλα που οι υπόλοιποι κρύβονται και δεν βάζουν το ονομά τους πουθενά γιατί σου λέει μην την πατήσουμε όπως ο Νταουσάνης την προηγούμενη που άφησε κόσμο στα κρύα του λουτρού. Έγινε και ο Κουνέλλης λαγός βλέπεις, πολύ θέλει να τα βροντήξει ο Σάκης και να δούμε καμία συνεργασία της τελευταίας στιγμής με τον Μπουλέ; Και ο Ντίνος τώρα τελευταία όλο και γλυκοκοιτάζει τον Γιώργο. Έχουν σχέσεις απ’ τα γήπεδα αυτοί να ξέρετε. Έχει πάρει σβάρνα ο Θανασάκης τις Δημόσιες Υπηρεσίες και νομίζει πως κάτι φτιάχνει. Δεν έχει καταλάβει πως ο κόσμος τον έχει στην ίδια μοίρα με τον Μπουλέ. Παντού ακούς «Ωρέ παιδιά δεν είναι δυνατόν η Ναύπακτος να ξανά βγάλει Μπουλέ ή Σάκη?Ο Σάκης πειρατής και ο Μπουλές αρχιμάστορας της αδιαφάνειας ».

    Γιώργος τρέχει και μαζεμό δεν έχει.
    Όσο προσπαθεί ο Αρχιπάπας να φτιάξει ψηφοδέλτιο στο Μπουλέ και μαζεύει όχι, ο Γούλας τρέχει σαν το Βέγγο και όλο και ανακοινώνει. Καλά οπλισμένος και ο Γούλας στο κέντρο και γενικά μες τον Καποδίστρια. Κουτσαίνει στα βουνά, ούτε τον δικό τους δεν βρίσκουν εκεί οι υποψήφιοι του. Τα έχει καθαρίσει όλα ο Τάκης εκεί πάνω. Μαζεύει νιάτα, εκεί δεν του τρως το δίκιο. Πρόσεχε μόνο μην είναι μόδα μονάχα σαν το Ποτάμι που θέλει να ψηφίσει η εγγονή μου Γιώργη. Δεν λέω αξιόλογοι, μορφωμένοι, επαγγελματίες και με όρεξη να μοιραστούν οι νέοι, αλλά ρε κάνουνε αυτά τα κουτάβια για κάλπες; Ρε παιδάκι μου δεν ξέρουν τι σχήμα έχει η κάλπη. Θα μοιράζουν ψηφοδέλτια ή από την ντροπή τους θα δίνουν ψηφοδέλτια από όλους τους συνδυασμούς για να επιλέξει ο ψηφοφόρος;

    Άντε να μαζευόμαστε να πάμε για το σπίτι γιατί η ποντικίνα μου θα θέλει να φάμε καμιά μπουκιά φαί και θα με λιβανίσει πάλι.

    Ο Γεροποντικός της Πλατείας Λιμένος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...