Στηρίγματα οι «Άσσοι» Άντερλεχτ και Μάιντζ

Την ώρα που έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, η σημερινή μέρα μας επιφυλάσσει αμφίρροπες αναμετρήσεις τόσο για την κορυφή, όσο και για την είσοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και την αποφυγή του υποβιβασμού. Συγκεκριμένα στην Ελλάδα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας με τον αγώνα Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα να ξεχωρίζει, καθώς σε περίπτωση «διπλού» οι Γιαννιώτες καταλαμβάνουν μία θέση στην «εξάδα» με ότι αυτό συνεπάγεται σε περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν καταφέρει να αδειοδοτηθεί για να παίξει Ευρώπη. Στην Αγγλία η Λέστερ συνεχίζει την ονειρεμένη πορεία της και με πίστη και ενθουσιασμό υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ θέλοντας να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Στην Ισπανία οι συνεχείς «σφαλιάρες» έχουν αποσυντονίσει την Μπαρτσελόνα που καλείται σήμερα να παρουσιαστεί σοβαρή κόντρα στη Βαλένθια, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα ξανά γίνει «ντέρμπι» η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πριν περάσουμε στα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος να τονίσουμε πως τόσο στο Betarades.gr, όσο και στο Bethome.gr μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε πάνω στο στοίχημα, από Αναλύσεις Αγώνων μέχρι χρήσιμα άρθρα όπως «Πως ανοίγω λογαριασμό σε στοιχηματική εταιρεία»
Παίρνει το τρίποντο η Μάιντζ
Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της Μάιντζ κόντρα στην Κολωνία σε απόδοση 2.10. Μόλις μία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Κολωνία στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, αυτή με αντίπαλο το Ανόβερο (2-0 εκτός έδρας) στις 12 Μαρτίου. Στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Χόφενχαϊμ (1-1 εκτός έδρας) την προηγούμενη βδομάδα το συγκρότημα του Στόγκερ γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Λεβερκούζεν. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπραντ στο 39’. ‘Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Τσιτσαρίτο διπλασίασε τα τέρματά τους, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Αξίζει να σημειώσομε πως οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν οι Μπίτενκορτ (Κολωνία) και Βέντελ (Λεβερκούζεν). Στις οχτώ τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι «τράγοι» για την ίδια διοργάνωση πανηγύρισαν μόλις μία νίκη, ενώ παράλληλα σημείωσαν έξι ισοπαλίες και μία ήττα. Στις τρεις σημειώθηκε no-goal, ενώ σε όλες σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Ο Μλαντένοβιτς αναμένεται να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μπίτενκορτ στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου.
Προβάδισμά στο ντέρμπι η Άντερλεχτ
Συνεχίζουμε με το Βέλγιο και την αναμέτρηση Άντερλεχτ – Μπριζ από όπου επιλέγουμε τον «Άσσο» σε απόδοση 2.35. Ντέρμπι τίτλου σήμερα στις Βρυξέλλες, με την Άντερλεχτ να είναι αυτή που «καίγεται» για τη νίκη, έτσι ώστε να μπει για τα καλά στο «κόλπο» της πρωτιάς. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά τα πλέι οφ με 2/2 νίκες, η τελευταία εκ των οποίων με 1-2 επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ εκτός έδρας την περασμένη εβδομάδα. Δύσκολη και αγχωτική επικράτηση, ήρθε με γκολ στο 87’ και ενώ νωρίτερα η Ζούλτε είχε τις δικές της ευκαιρίες για να σκοράρει δεύτερο γκολ και να πάρει προβάδισμα. Στο -4 απ’ την Κλαμπ Μπριζ η Άντερλεχτ, σήμερα θέλει νίκη για να μειώσει στο -1 και να δώσει νέο ενδιαφέρον στη μάχη για την κορυφή. Το κλίμα είναι καλό, το γήπεδο αναμένεται «καυτό» και η Άντερλεχτ έχει υπέρ της και την εντός έδρας παράδοση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, κόντρα στην οποία είναι αήττητη τα τελευταία 18 χρόνια! Αήττητη η Άντερλεχτ και στα τελευταία 21 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (σε συνέχεια από πέρυσι), μετράει ρεκόρ 15-6-0. Επιστρέφει ο Ντεντονκέρ (ΜΕ 17/1), βλέπει ενδεκάδα.
Over 2.5 στο Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ
Από την Premier League επιλέγουμε να πάμε με το Over 2.5 στην αναμέτρηση Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ σε απόδοση 1.96. Συνεχίζεται, με τις τρεις σημερινές αναμετρήσεις, η 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Στο “Βιτάλιτι” η Μπόρνμουθ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ, με τους γηπεδούχους να επιζητούν τη νίκη περισσότερο για λόγους γοήτρου. Το +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή κι έτσι η χρονιά κρίνεται ήδη επιτυχημένη. Το νικηφόρο 1-2 στο “Βίλα Πάρκ” πήρε τη σκυτάλη από τις διαδοχικές ήττες από Τότεναμ (3-0 εκτός) και Μάντσεστερ Σίτι (0-4), ενώ τρεις νίκες συμπληρώνουν το σερί των τελευταίων έξι αγωνιστικών. Στο 3-0-3 το σερί στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με την Μπόρνμουθ να… αρέσκεται στο Over 2,5.
Αρκετές είναι οι πιθανότητες για τον Έντι Χόουϊ να έχει διαθέσιμο για το σημερινό ματς τον εξτρέμ Τζούνιορ Στάνισλας, ενώ ο επιθετικός Καλούμ Γουίλσον επέστρεψε στη δράση μετά από πολύμηνο τραυματισμό, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Άστον Βίλα. Η Λίβερπουλ, από την πλευρά της, ελπίζει ότι θα… ανακάμψει από το “μεθύσι” της επικής μεσοβδόμαδης πρόκρισης επί της Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «κόκκινοι» κατάφεραν να μετατρέψουν το εις βάρους τους 1-3 του 57ου λεπτού σε 4-3 και να πάρουν το εισιτήριο για τους «4» (θα αντιμετωπίσουν τη Βιγιαρεάλ), έχοντας στο μυαλό το γεγονός ότι η κατάκτηση του τροπαίου εξασφαλίζει απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του ερχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, η ομάδα του Κλοπ καλείται να βγάλει εις πέρας ένα βαρύ πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα, έχοντας να δώσει τρία ματς πρωταθλήματος (μεσοβδόμαδα με Έβερτον εντός, το ερχόμενο Σάββατο με Νιούκαστλ εντός). Σε επίπεδο Πρέμιερσιπ, οι «κόκκινοι» προέρχονται από το εμφατικό 4-1 επί της Νιούκαστλ και σε περίπτωση σημερινού διπλού «πιάνουν» σίγουρα τη Σαουθάμπτον στην 7η θέση. Στο 4-2-1 το σερί στην τελευταία επτάδα αγώνων πρωταθλήματος, στο 3-0-2 το σερί στα πέντε τελευταία εκτός. Σίγουρες θεωρούνται οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Κλοπ, με τους Φλάναγκαν, Άλεν, Ότζο και Στάριτζ να συγκεντρώνουν μεγάλες πιθανότητες για φανέλα βασικού. Άλλωστε, ο βασικότατος αμυντικός μέσος Εμρέ Τσαν (θα απουσίαζε ούτως ή άλλως από το σημερινό ματς λόγω καρτών) έπεσε θύμα τραυματισμού στον επαναληπτικό με την Ντόρτμουντ και θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες.
Κρατάει εκτός η Φροζινόνε
Από την Ιταλία επιλέγουμε το Χ2 στην αναμέτρηση Βερόνα – Φροζινόνε σε απόδοση 2.40. Τέσσερις βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Σασουόλο στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Ντι Φραντσέσκο επικράτησε της Κάρπι (3-1 εκτός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ουντινέζε (1-1 εντός έδρας). Παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Γιουβέντους (1-0 εκτός έδρας) και Τζένοα (1-0 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τζεμαϊλί τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα είναι ο απολογισμός των «νεροβέρντι» στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση. Στις δύο σημειώθηκε no-goal, ενώ μόλις στη μία σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Παρά το γεγονός πως στο ξεκίνημα της βδομάδας τα ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Μπεράρντι (ΕΠ) «έκλεισε» στη Γιουβέντους εν όψει του καλοκαιριού ο εκπρόσωπός του, Σιμόνε Σεγκεντόνι, έχει διαφορετική άποψη. «Είναι ποδοσφαιριστής της Σασουόλο, με την οποία έχει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Φυσικά η Γιουβέντους τον παρακολουθεί, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια προσφορά», υπογράμμισε. Για τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας ακούγεται, μεταξύ άλλων, το όνομα του προπονητή του συλλόγου, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...