Στη Ναύπακτο το Σάββατο ο Β.Χατζηλάμπρου.

Το πρωί του Σαββάτου, 29 Μαρτίου, θα επισκεφθεί την Ναύπακτο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βασίλης Χατζηλάμπρου. Θα συνοδεύεται από τον Κώστα Κούστα υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας. Αφού συναντηθεί με φορείς της πόλης, στις 11.00 π.μ., στο Ξενοδοχείο ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ θα δώσει ανοικτή συνέντευξη τύπου. Σε αυτήν θα παρουσιάσει τις προτεραιότητες και τις προγραμματικές θέσεις εν όψει των περιφερειακών εκλογών του Μάη.

Όπως έχει τονίσει ο Β. Χατζηλάμπρου:

            «Ξεκινάει μια διαδρομή προκειμένου να κερδίσουμε στις εκλογές, να ανατρέψουμε τις πολιτικές οι οποίες καθιέρωσαν το να θεωρείται το να έχει κανείς δουλειά, προνόμιο, το να ζεις στο όριο, δυνατότητα ζωής. Αυτές οι πολιτικές πρέπει να μπουν στην άκρη αρχίζοντας από την Περιφέρεια από την πρώτη Κυριακή. Το να κερδίσουμε τις εκλογές στην πραγματικότητα σημαίνει, να ανατρέψουμε ένα κατεστημένο καταστάσεων που παρουσιάστηκε ως μόνη λύση και ως μονόδρομος. Δεν μπορεί να είναι χιλιάδες οι άνεργοι πτυχιούχοι, δεν μπορεί να παλεύει ο λαός ενάντια στα μνημόνια και η Περιφέρεια να λέει ότι οι μικρές μου αρμοδιότητες, μου επέτρεψαν να μην κάνω τίποτα για τα μεγάλα προβλήματα.

Ο απολογισμός που γίνεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, είναι τραγικός. Ήταν από τις πιο φτωχές Περιφέρειες και κατάφερε να γίνει ακόμα φτωχότερη. Ξεπέρασε τους μέσους όρους ανεργίας. Αν δεν υπήρχαν Περιφέρειες από Βουλγαρία και Ρουμανία θα ήμασταν η φτωχότερη της Ευρώπης. Αυτό δεν μπορεί να περιποιεί τιμή σε όσους διαχειρίστηκαν τα πράγματα. Να φτιάξουμε μια Περιφέρεια που ν’ αξίζει να ζεις. Να υπάρξει μια στροφή στον πρωτογενή και το δευτερογενή τομέα και να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ. Προϋπόθεση είναι η αλλαγή στο πολιτικό προσωπικό της Περιφέρειας».

 

Καλούμε όλους όσους θέλουν να συνδημιουργήσουμε ένα ρεύμα πολιτών που να ζητάει και να μπορεί να επιβάλλει ουσιαστικές αλλαγές στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, να παρευρίσκονται στο Ξενοδοχείο ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, στις 11.00 π.μ. Γιατί θα μετρήσει να έχουν αλλάξει τα πράγματα στις Περιφέρειες την Κυριακή των εκλογών και να έχουμε μπει σε άλλη διαδρομή. Να έχουμε μπει σε διαδρομή ανατροπής.

 

Με το τέλος της συνέντευξης, ο Β. Χατζηλάμπρου, αφού συνομιλήσει και με τους παρευρισκόμενους πολίτες και εκπροσώπους φορέων και συλλογικοτήτων, θα περιοδεύσει στην Ναύπακτο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...