Στη ρώσικη ρουλέτα ναυάγησε το όνειρο για το Ρίο

Στη ρώσικη ρουλέτα ναυάγησε το όνειρο για το Ρίο

Κατηγορία

kchalkiadakis
Σάββατο 26/03/2016 – 16:31

Στη ρώσικη ρουλέτα ναυάγησε το όνειρο για το Ρίο

Την ευκαιρία να προκριθεί για τρίτη φορά στην ιστορία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έχασε η Εθνική Γυναικών. Αν και προηγείτο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ισοφαρίστηκε στα 4’’ πριν το φινάλε και ηττήθηκε με 3-2 στα πέναλτι από τη Ρωσία στην πόλη Γκούντα της Ολλανδίας.

Στη ρώσικη ρουλέτα οι Ξενάκη, Αβραμίδου και Μ. Πλευρίτου είδαν τις προσπάθειές τους να αποκρούονται, ενώ δύο εκτελέσεις από τις Ρωσίδες σταμάτησαν στα δοκάρια.

Η Εθνική έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς, καθώς προηγήθηκε με 5-3, στη συνέχεια 9-7 και με 10-9 στα 19 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αλλά ισοφαρίστηκε με μόλις 4 δευτερόλεπτα για το φινάλε του τέταρτου οκταλέπτου.

Ήδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουν προκριθεί Βραζιλία, Αυστραλία, Κίνα, Ουγγαρία και ΗΠΑ.

Αύριο Κυριακή η Εθνική θα δώσει πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα αγώνα κατάταξης με τον ηττημένο του Καναδάς-Ιταλία (14:45).

Οκτάλεπτα: 5-3, 1-2, 1-2, 3-3, 10-10, 2-3 πεν.

Ελλάδα (Σάκης Κεχαγιάς): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Ελευθεριάδου, Διαμαντοπούλου Β., Πλευρίτου Μαργ., Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση 4, Κότσια, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Ελ. 2, Ξενάκη 2, Διαμαντοπούλου Χρ.

Ρωσία (Αλεξάντερ Γκαϊντούκοφ): Ουστιάκινα, Ζούμπκοβα, Προκοφίεβα 2, Καρίμοβα, Μπορίσοβα 1, Γκορμπούνοβα, Κούζινα, Σιμάνοβιτς 2, Τιμοφέεβα, Σομπόλεβα 1, Ιβάνοβα 3, Γκρίνεβα, Καρνάουκ.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...