Στη φρεγάτα «Αδρίας» Τσίπρας και Καμμένος (Εικόνες)

Στη φρεγάτα «Αδρίας» Τσίπρας και Καμμένος (Εικόνες)

Κατηγορία

n.anastasiou
Κυριακή 01/05/2016 – 13:01

τσιπρας

ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ                                                                                             

Τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας» επισκέφτηκε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ επισκέφθηκαν τη Φρεγάτα «ΑΔΡΙΑΣ» και αντάλλαξαν ευχές για την εορτή του Πάσχα με τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς και το πλήρωμα.

Η Ελλάδα αφήνει πίσω τα δύσκολα και περνάει σε μία καινούρια εποχή, δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη φρεγάτα «Αδρίας» του Πολεμικού Ναυτικού.

«Γιορτάζουμε σήμερα το Πάσχα που σηματοδοτεί και το πέρασμα σε μια καινούργια εποχή, με ελπίδα, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα» τόνισε ο Πρωθυπουργός.

«Αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα και με αισιοδοξία αλλά και όραμα ατενίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τον λαό, πάντοτε υπερασπιζόμενοι αξίες» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

«Χρόνια πολλά σ’ όλους και σ’ όλες. Καλή δύναμη και αισιοδοξία για τα καλύτερα που έρχονται» κατέληξε.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, προέβη στην εξής δήλωση:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, στους Εθνοφύλακές μας, στους αποστράτους και στους εφέδρους Χρόνια Πολλά. Χριστός Ανέστη. Το μήνυμα της Ανάστασης είναι το μήνυμα της ελπίδας.

Θέλω να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα, γιατί παρ’ όλη την πίεση που δέχτηκαν και δέχονται από την οικονομική κρίση, με βαθιές περικοπές, συνεχίζουν να έχουν υψηλό ηθικό, προασπιζόμενοι την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Η παρουσία του Πρωθυπουργού σήμερα στη Φρεγάτα «ΑΔΡΙΑΣ», με τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, στέλνει ένα μήνυμα προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, ότι είμαστε όλοι δίπλα τους.

Σε εποχές που δεχόμαστε την τουρκική προκλητικότητα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις απαντούν σε κάθε πρόκληση, διαφυλάττουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα.

Ζητούμε από όλους να σεβαστούν το διεθνές δίκαιο, να σεβαστούν τα σύνορα και να ξέρουν ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι διατεθειμένες να υποχωρήσουν ούτε ένα χιλιοστό στο ελληνικό έδαφος, στα ελληνικά χωρικά ύδατα και στους ελληνικούς αιθέρες. Ο ελληνικός λαός είναι δίπλα τους».

 

φρεγατα

φρεγατα

φρεγατα

φρεγατα

φρεγατα

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...