Στη φυλακή ο 30χρονος «δράκος» που αποπλανούσε μαθητές

Στη φυλακή ο 30χρονος «δράκος» που αποπλανούσε μαθητές

Προφυλακιστέος κρίθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/03) μετά την πολύωρη απολογία του στον Ανακριτή Αγρινίου, ο 30χρονος Δημήτρης Ματζαβίνος που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, σε βαθμό κακουργήματος.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Παρόντες στην απολογία του ήταν οι δύο δικηγόροι του, οι οποίοι ερωτώμενοι από τους δημοσιογράφους δεν θέλησαν να επεκταθούν σε λεπτομέρειες της υπερασπιστικής γραμμής.

O κ. Ψάρρης έκανε λόγο για διεξοδική ανάκριση αναφέροντας πως ο 30χρονος είναι συντετριμμένος και δεν αποδέχεται τους ισχυρισμούς σε βαρος του, σημειώνοντας πως «πρέπει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της». Πάντως τόνισε ότι δεν θα κατατεθεί αίτηση αποφυλάκισης.

Από την άλλη ο δικηγόρος των τριών μανάδων Νίκος Καζαντζής, μετά το άκουσμα της προφυλάκισης του δράστη, μετέφερε το αίσθημα δικαίωσης και ανακούφισης τόσο των οικογενειών όσο και των παιδιών.

Ο Δημήτρης Ματζαβίνος οδηγήθηκε στον Ανακριτή στις 11 το πρωί και η απολογία του διήρκεσε ένα τρίωρο και με το πέρας της, Εισαγγελέας και Ανακριτής συμφώνησαν για την προφυλάκισή του.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του sinidisi o 30χρονος αρνείται πως υπήρξε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με τα ανήλικα αγόρια με τους οποίους βρισκόταν ενώ γενικότερα δίνεται η αίσθηση πως δεν έχει συνειδητοποιήσει πλήρως την σοβαρότητα των πράξεων του.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/324685-Ste-phylake-o-30chronos-drakos-poy-apoplanoyse-mathetes ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...