Στοίχημα: Αξίζει την “κούπα” η Ρεάλ

Στοίχημα: Αξίζει την “κούπα” η Ρεάλ

Κυριακή σήμερα, με το στοιχηματικό πρόγραμμα να παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον. Τέσσερις προτάσεις έχουμε ξεχωρίσει από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, από Ιταλία, Ρωσία, Βραζιλία και Χιλή, ενώ από τις επιλογές μας δεν θα μπορούσε να λείπει ο τελικός της Euroleague, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε να διεκδικούν το τρόπαιο. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.
Μπορεί η Κροτόνε
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την Ιταλία και την αναμέτρηση Νάπολι – Κροτόνε, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής. Οι Ναπολιτάνοι έχασαν τον τίτλο του πρωταθλητή από την Γιουβέντους, στο “στρατόπεδό” τους επικρατεί απογοήτευση και σήμερα υποδέχονται μία ομάδα που παίζει για τη “ζωή” της. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται μόνο νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παραμείνουν στην κατηγορία, έχουν ανεβάσει “στροφές” το τελευταίο διάστημα και στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους μετρούν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία μόλις ήττα. Μπορεί, βέβαια, το φορμάρισμά τους να αποδειχθεί ότι ήρθε αργά, αλλά σήμερα αξίζει να τους στηρίξουμε, σε ένα ματς που η Κροτόνε είναι η μοναδική ομάδα με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο 2.70 βρίσκουμε το Χ2 και θα μπει στις επιλογές μας.
Με τα γκολ στη Ρωσία
Συνεχίζουμε με Ρωσία και τον αγώνα Ανζί – Γενισέι. Πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τα πλέι οφ ανόδου/παραμονής στην Α’ Ρωσίας, όποια επικρατήσει, του χρόνου θα αγωνίζεται στη “μεγάλη” κατηγορία. Η Ανζί ηττήθηκε με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, σήμερα είναι υποχρεωμένη να επιτεθεί από το πρώτο λεπτό αν θέλει να έχει πιθανότητες ανατροπής του σκορ. Η Γενισέι, βέβαια, όπως απέδειξε και λίγες ημέρες πριν, δεν είναι ομάδα που θα καθίσει με… σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας απλά στην άμυνά της. Περιμένουμε εκ νέου μία αναμέτρηση με πολλά τέρματα, επιλογή θα αποτελέσει το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95.
Δεν χάνει η Σάντος
Μεταφερόμαστε στη Βραζιλία και το ντέρμπι Σάο Πάολο – Σάντος. Δεν έχουν ξεκινήσει καλά οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, η Σάο Πάολο μετά από πέντε ματς έχει επτά βαθμούς, η Σάντος σε τέσσερις αγώνες έξι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν τον πρώτο τους πόντο μακριά από την έδρα τους, είναι πλέον πιο απελευθερωμένοι μετά την πρόκριση στα νοκ άουτ του Κόπα Λιμπερταδόρες και μπορούν να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Θα στηρίξουμε, επομένως, τη Σάντος και θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.90.
Κερδίζει η Αντοφαγάστα
Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από τη Χιλή και την αναμέτρηση Αντοφαγάστα – Έβερτον ντε Βίνα. Από την πρώτη τους ήττα (Κονσεπσιόν 3-2 εκτός) μετά από επτά παιχνίδια, στα οποία μετρούσαν τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες προέρχονται οι γηπεδούχοι. Σήμερα επιστρέφουν στην έδρα τους και έχουν την ευκαιρία να επανέλθουν και στον δρόμο των επιτυχιών, καθώς υποδέχονται την ουραγό της βαθμολογίας, Έβερτον, η οποία έχει να κερδίσει από τις 7 Μαρτίου! Στο 2.04 προσφέρεται η νίκη της Αντοφαγάστα και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.
Το “σηκώνει” η Ρεάλ
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον τελικό της Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε. Δύο ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά τίθενται αντιμέτωπες, αν ο αγώνας αποκτήσει γρήγορο ρυθμό, τότε το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο θα έχει το προβάδισμα, αν συμβεί το αντίθετο, τότε το σύνολο του Ομπράντοβιτς θα αποκτήσει, θεωρητικά, το πλεονέκτημα. Ωστόσο, βέβαια, η Ρεάλ έχει αποδείξει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της δύσκολης σεζόν που είχε πως όταν… χρειαστεί, μπορεί να παίξει σπουδαία άμυνα. Η “βασίλισσα” διαθέτει πιο “βαθύ” ρόστερ, με περισσότερες λύσεις,, ο Γιουλ έχει επανέλθει υγιής και κάνει την διαφορά, βοηθώντας και τον εξαιρετικό Ντόνσιτς να αποδόσει καλύτερα. Εδώ που έφτασε η Ρεάλ, μετά από μία χρονιά με πολλά προβλήματα τραυματισμών, αξίζει 100% να κατακτήσει τον τίτλο καιη επιλογή μας είναι η νίκη της σε απόδοση 1.95.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/05/blog-post_20.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...