Στοίχημα Εκλογές 2015 | Goalbet: Αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα για την 25η Ιανουαρίου

Η Goalbet αποτελεί ακόμα μία εταιρεία που ανακοίνωσε νωρίς-νωρίς τις αποδόσεις ενόψει των πρόωρων εκλογών που προκηρύχθηκαν για την 25η Ιανουαρίου. Η εταιρεία έχει “ανοίξει” μέχρι στιγμής 4 στοιχήματα μεταξύ των οποίων φυσικά το “Νικητής Εκλογών 2015” με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να παίζεται στο 1.10 και τη Νέα Δημοκρατία στο 6.50. Επιλογή υπάρχει και για “Οποιοδήποτε άλλο κόμμα” που παίζεται σε απόδοση 250.00.
Συνεχίζοντας βρίσκουμε ερώτηση για τη “Ποσοστιαία Διαφορά” των δύο επικρατέστερων για την 1η και 2η θέση. Το line έχει τοποθετηθεί στο 3.50% με το +3.50% της Νέας Δημοκρατίας να δίνεται στο 1.75 και το -3.50% του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να παίζεται στο 2.00.
Το αν “Θα μπουν οι ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή” είναι ένα από τα ερωτήματα που βλέπουμε πως παίζονται σε όλες τις εταιρείες που άνοιξαν αποδόσεις. Στην Goalbet το “Ναι” προσφέρεται στο 1.75, ενώ το “Όχι” στο 2.00. Οριακό στοίχημα αν λάβουμε υπόψιν και τις δημοσκοπήσεις.
Τέλος κλείνουμε με το “Ποιο κόμμα θα είναι 3ο” με τη Χρυσή Αυγή να είναι ξεκάθαρο φαβορί και να δίνεται σε απόδοση 1.80.
Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις και κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να στοιχηματίσετε (Δεξιά στήλη – Πολιτική)





Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...