Στοίχημα: Επιλογές από Ολλανδία και Αργεντινή

Στοίχημα: Επιλογές από Ολλανδία και Αργεντινή

Αν και τα παιχνίδια στο κουπόνι σήμερα, Δευτέρα, είναι σαφώς λιγότερα σε σχέση με το Σαββατοκύριακο, έχουμε ξεχωρίσει τρία παιχνίδια, στα οποία βλέπουμε σημεία με στοιχηματική αξία. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν προτάσεις από την Ολλανδία, την Αυστρία και την Αργεντινή!
Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι για παράδειγμα η Goalbet, προκειμένου να ποντάρετε με απόλυτη ασφάλεια στους αγώνες που επιλέγετε!
Κερδίζει η Φόλενταμ
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Φόλενταμ – Μάαστριχτ, στην οποία θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για συνάντηση στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Β’ Ολλανδίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με παρόμοια δυναμική. Η Φόλενταμ βρίσκεται στην 14η θέση με 35 πόντους, ενώ η Μάαστριχτ μετράει μόλις τρεις πόντους περισσότερους και καταλαμβάνει την 12η θέση. Η έδρα είναι η δύναμη των γηπεδούχων, εκεί κέρδισαν τα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος, τα πέντε εκ των οποίων συνδυάστηκαν με Over 2.5. Από νίκη έρχεται η Μάαστριχτ, που επιβλήθηκε 3-1 εντός έδρας της Ουτρέχτης Β’, κέρδισε τα 4/5 τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας, ωστόσο εκτός έδρας δεν τα καταφέρνει τόσο καλά και έρχεται από 4/5 εκτός έδρας ήττες. Η Φόλενταμ έχει το προβάδισμα,θεωρούμε ότι θα φτάσει εύκολα ή δύσκολα στην τελική επικράτηση και θα τη στηρίξουμε.
Δε χάνει η Μπελγράνο
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ντεφένσα και Χουστίσια – Μπελγράνο, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.00. Είναι αγώνας για την 19η αγωνιστική της Α’ Αργεντινής, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάταξη. Οι γηπεδούχοι καταλαμβάνουν την 12η θέση με 28 πόντους, δίνουν μάχη για ένα εισιτήριο στις διεθνείς διοργανώσεις, βρίσκονται σε καλή κατάσταση έπειτα από τρεις διαδοχικές νίκες και μια σημαντική πρόκριση στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Έπαιξε μεσοβδόμαδα στην Κολομβία η Ντεφένσα, όπου επιβλήθηκε 0-3 της Αμέρικα ντε Κάλι, σήμερα σίγουρα κουβαλά κόπωση. Η Μπελγράνο έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-2 με την Πατρονάτο, ηττήθηκε μόλις μια φορά στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (5-5-1), σήμερα θέλει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του αντιπάλου και μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Με το Over 2.5 στην Αυστρία
Κλείνουμε τις προτάσεις από το κουπόνι πάμε στοίχημα με την αναμέτρηση Βάτενς – Κάπφενμπεργκερ για τη Β’ Αυστρίας, στην οποία η επιλογή μας είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.93. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να επιστρέφουν απ’ τη διακοπή «σκουριασμένες». Η Βάτενς ηττήθηκε την Παρασκευή 1-2 εντός έδρας απ’ την Βάκερ Ίνσμπουργκ, ενώ η Κάπφενμπεργκερ έχασε εκτός έδρας 3-1 απ’ την Αούστρια Λουστενάου. Πρόκειται για δύο επιθετικές ομάδες, με σοβαρά αμυντικά ζητήματα, θεωρούμε ότι το ματς θα έχει ρυθμό και αρκετά γκολ και θα πάμε με το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/03/blog-post_12.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...