Στοίχημα: Εύκολα ο Παναιτωλικός

Στοίχημα: Εύκολα ο Παναιτωλικός


Αρκετά πλούσιο είναι και το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Επίσης, στο πρόγραμμα δεσπόζει και το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό στο μπάσκετ. Έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις επιλογές τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review από όλες τις εταιρίες στοιχημάτωνπου λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας.
Κερδίζει άνετα ο Παναιτωλικός
Θα ξεκινήσουμε με το δυνατό μας σημείο, το οποίο προέρχεται από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Απόλλων Σμύρνης. Οι Αγρινιώτες έχουν παρουσιάσει δυο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα μέχρι στιγμής δείχνοντας σημάδια αστάθειας, συνεχίζουν με ρεκόρ 2-2-4 και βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ βαθμούς, όντας μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Απόλλων Σμύρνης από την πλευρά του είναι στην τελευταία θέση με έξι βαθμούς, έχει ρεκόρ 1-3-4 και μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει δυνατός σε καμία από τις δυο άκρες του γηπέδου. Ο Παναιτωλικός έχει σαφώς καλύτερο και ποιοτικότερο ρόστερ, ματς όπως το σημερινό οφείλει να τα “καθαρίζει” εύκολα αν θέλει να μην μπλέξει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία και πιστεύουμε πως στο σημερινό παιχνίδι θα φτάσει σε μια άνετη επικράτηση. Έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το Παναιτωλικός με -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.01. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έχουν μαζέψει μόλις ένα βαθμό στις τέσσερις φετινές τους εξόδους, με την εικόνα τους να χειροτερεύει αισθητά απ’ ότι όταν αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους.
Με τα γκολ στο Λέστερ – Έβερτον
Περνάμε στην Premier League και την κόντρα της Λέστερ με την Έβερτον. Οι “αλεπούδες” παρουσιάζονται αρκετά σκληροτράχηλες μέχρι στιγμής, ωστόσο δεν είναι όσο ουσιαστικές θα έπρεπε ώστε να παίρνουν το μάξιμουμ από τα παιχνίδια τους. Βρίσκονται στη 14η θέση με εννιά βαθμούς όντας στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και καλούνται να παρουσιαστούν πιο επιθετικές αν θέλουν να ξεφύγουν από τη μάχη της παραμονής. Η Έβερτον από την πλευρά της βρίσκεται σε τραγική κατάσταση στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, είναι στη 18η θέση με μόλις οκτώ βαθμούς και το μεγαλύτερο μειονέκτημά της φαίνεται να είναι η κακή αμυντική της λειτουργία. Αμφότερες είναι αναγκασμένες να κυνηγήσουν το τρίποντο στο μεταξύ τους παιχνίδι, “βλέπουμε” ένα ανοιχτό ματς με αρκετά τέρματα, έτσι η λογική επιλογή μοιάζει να είναι το Over 2,5 σε απόδοση 2.00.
Σε πολύ κακή κατάσταση η Χέρενφεν
Συνεχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με Α’ Ολλανδίας και την αναμέτρηση Χέρενφεν – Αλκμάαρ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν δυναμικά τις φετινές τους υποχρεώσεις μετρώντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες στα έξι πρώτα παιχνίδια τους, ωστόσο έκτοτε έχουν ακολουθήσει τρεις “βαριές” ήττες από Άγιαξ, Ουτρέχτη και Φίτεσε, έχοντας δεχτεί συνολικά 11 (!) τέρματα. Η Αλκμάαρ από την πλευρά της παρουσιάζει σημάδια αστάθειας μετρώντας δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ωστόσο στο τελευταίο χρονικά επικράτησε με 3-0 της Ουτρέχτης, όντας εξαιρετική τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η Αλκμάαρ μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία στις τρεις τελευταίες εξόδους της, όντας ανώτερη όταν αγωνίζεται μακριά από το κοινό της. Πιστεύουμε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να αποσπάσουν ακόμη ένα θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα, έτσι θα κρατήσουμε το 2DNB σε απόδοση 2.01, ένα σημείο που μοιάζει να έχει ιδιαίτερη αξία.
Το κρατούν χαμηλά Άρης και Ολυμπιακός
Ο Άρης έχει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα και μέχρι σήμερα έχει επιθετικό «ταβάνι» τους 71 πόντους, στο 70-71 με το Λαύριο, ενώ στα υπόλοιπα νίκησε 70-63 τον ΠΑΟΚ, 70-62 τη Ναντέρ, 70-64 την Ζιελόνα Γκόρα και ηττήθηκε 99-70 από Νίμπουρκ και 71-55 από Κόροιβο. Αν ο Άρης μπορεί να σκοράρει 70 πόντους με τις άλλες αντιπάλους απέναντι στην κορυφαία άμυνα του Ολυμπιακού δεν θα ξεπεράσει τους 60 πόντους οπότε είναι υποχρεωμένος να παίξει άμυνα επί 40 λεπτά για να μην υποστεί ακραία συντριβή. Αναμένουμε περιπου 60 πόντους για τον Άρη, 75-80 πόντους για τον Ολυμπιακό, άρα η κορυφαία επιλογή είναι το Under 142.5 σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/10/blog-post_29.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...