Στοίχημα: Κερδίζει ξανά η Ρεάλ

Στοίχημα: Κερδίζει ξανά η Ρεάλ

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στη Μαδρίτη θα είναι απόψε το βράδυ, καθώς εκεί η Μπάγερν θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα της περασμένης εβδομάδας (1-2) στο Μόναχο. Ξεχωρίζει η τεράστια μάχη των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, φουλ δράση έχουμε στη Β’ Ιταλίας, ξεκινούν τα πλέι οφ ανόδου στη Β’ Ολλανδίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων ενδιαφέροντα άρθρα για τα παιχνίδια καζίνο, όπως για παράδειγμα το “πως παίζω ΚΙΝΟ από το κινητό“!
Άσσος στη Μαδρίτη
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν. Οι «γκαλάκτικος» έκαναν κάτι παραπάνω απ’ τη μισή δουλειά στον πρώτο ημιτελικό του Μονάχου, εκεί όπου με κυνισμό και ουσία, κατόρθωσαν να περάσουν με 1-2. Έχουν τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης, το μόνο που οφείλουν να πράξουν είναι να προστατεύσουν την έδρα τους, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι βολεύονται ακόμη και με ήττα μέχρι 0-1 (με 1-2 ακολουθεί παράταση, με 2-3 προκρίνεται η Μπάγερν). Το πιο σημαντικό είναι ότι η Ρεάλ έβγαλε στο γήπεδο μια αίσθηση ανωτερότητας κόντρα στους Γερμανούς, οι οποίοι προσπαθούσαν κυρίως με τον Ριμπερί, αλλά δεν είχαν άλλες εναλλακτικές λύσεις. Δύο στιγμές ήταν αρκετές για την ομάδα του Ζιντάν, η οποία σήμερα επιστρέφει στην έδρα της, θέλει να περάσει στον μεγάλο τελικό με ακόμη μια νίκη, θεωρούμε ότι μπορεί να την πάρει. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.22.
Μπορεί τη νίκη η Γουίμπλεντον
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ντονκάστερ – Γουίμπλεντον. Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση στο πλαίσιο της 41ης αγωνιστικής της Α’ Αγγλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με παρόμοια δυναμική. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, καθότι με 55 πόντους έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή και σκέφτονται ήδη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Δε συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με τη Γουίμπλεντον, η οποία είναι στο +3 απ’ την τελευταία τετράδα της κατάταξης, σήμερα χρειάζεται έναν πόντο για να εξασφαλιστεί μαθηματικά. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, πορεύονται αήττητοι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-3-0), σήμερα μπορούν να πάρουν τη νίκη για να «καθαρίσουν» την παραμονή. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).
Με το No Goal στην Ιταλία
Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Αβελίνο – Τσιταντέλα. Είναι αναμέτρηση στο πλαίσιο της 39ης αγωνιστικής της Β’ Ιταλίας, κόντρα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Η Τσιταντέλα βρίσκεται στην 7η θέση με 58 πόντους και κατά πάσα πιθανότητα θα συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου, την ίδια στιγμή που οι γηπεδούχοι καταλαμβάνουν την 17η θέση με 41 πόντους και δίνουν μάχη για να αποφύγουν την τελευταία τετράδα. Με την «πλάτη στον τοίχο» οι γηπεδούχοι, θα παίξουν «σφιχτά» και θα ψάξουν το ένα γκολ, λογικά το σκορ θα μείνει χαμηλά, επιλέγουμε No Goal σε απόδοση 2.00.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/05/blog-post.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...