Στοίχημα: Λίβερπουλ για “κούπα” (video)

Στοίχημα: Λίβερπουλ για “κούπα” (video)

Η μεγάλη ημέρα έφτασε. Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ διεκδικούν σήμερα το βράδυ (26/05, 21:45) στο Κίεβο το τρόπαιο του Champions League και, όπως είναι φυσικό, ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη δεσπόζει στο στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε για την εξέλιξη όλων των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescoreμας!

Ξεκινάμε, λοιπόν, τις προτάσεις στοιχήματος με τον τελικό του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ήταν άκρως αποτελεσματική και κυνική κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης, στα νοκ άουτ απέκλεισε κατά σειρά Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και Μπάγερν, τις κέρδισε και τις τρεις εκτός έδρας, γνωρίζει ότι για να κριθεί πετυχημένη η σεζόν πρέπει να κατακτήσει σήμερα το τρόπαιο, καθώς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν τερμάτισε στην 3η θέση, στο -17 από την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα. Η Λίβερπουλ, από την πλευρά της, έχει το ειδικό βάρος, την φανέλα και πάνω από όλα τη “δίψα” να σηκώσει την “κούπα με τα μεγάλα αυτιά”! Στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην εκπληκτική τριπλέτα των Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο, οι τρεις τους έχουν σκοράρει τα 29/40 γκολ της ομάδας τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Οι “κόκκινοι” στα νοκ άουτ απέκλεισαν αρχικά πολύ εύκολα την Πόρτο, στη συνέχεια έκαναν “δήλωση τίτλου” με την εμφατική πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι, στα ημιτελικά κέρδισαν 5-2 εντός έδρας τη Ρόμα, στη ρεβάνς τα… χρειάστηκαν, αλλά τέλος καλό όλα καλά! Στοιχηματικά, έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες με παρόμοια χαρακτηριστικά. Η Λίβερπουλ μπορεί να μπαίνει στον τελικό από θέση αουτσάιντερ, αυτό, όμως, ίσως την βολεύει περισσότερο, καθώς διαθέτει τους παίκτες που μπορούν να εκμεταλλευτούν τον παραμικρό χώρο που θα τους δοθεί. Ποντάρουμε στους Άγγλους και επιλέγουμε Λίβερπουλ για κατάκτηση, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.30.
Ανώτερη η Νέα Υόρκη
Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα των ΗΠΑ και τον αγώνα Νέα Υόρκη – Φιλαδέλφεια Γιούνιον. Η Νέα Υόρκη είναι σε καλή κατάσταση και ειδικά μέσα στο γήπεδό της είναι άκρως αποτελεσματική. Πιο συγκεκριμένα, στα πέντε τελευταία ματς που έχει δώσει εκεί για το MLS έχει πανηγυρίσει τέσσερις νίκες, όλες πετυχαίνοντας τρία τέρματα τουλάχιστον. Υποδέχεται την Φιλαδέλφεια, η οποία μακριά από την έδρα της δεν πείθει, έχει υποστεί τέσσερις ήττες, χωρίς καν να σκοράρει, στις πέντε φετινές της “εξόδους” για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι μπορούν να φτάσουν εύκολα στη νίκη και θα επιλέξουμε τον “άσσο” με -1, σε απόδοση 1.85 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Νέας Υόρκης με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Νέα Υόρκη επικρατήσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).
Μιλάει” η έδρα
Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από τη Σουηδία και την αναμέτρηση ΑΪΚ Στοκχόλμης – Νόρκεπινγκ. Η ΑΪΚ είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα, δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί τη μοναδική της κατηγορίας που δεν έχει ηττηθεί ακόμη φέτος (6-5-0), ενώ οι εντός έδρας επιδόσεις της είναι εξαιρετικές. Πιο συγκεκριμένα, σε πέντε ματς που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, έχει πετύχει εννέα τέρματα, ενώ είδε την εστία της να επηρεάζεται μόλις μία φορά. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα σήμερα και θα τους στηρίξουμε, με την επιλογή μας να είναι ο “άσσος” σε απόδοση 2.00.
Ανταγωνιστική η Μπάμπεργκ
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον τρίτο αγώνα της σειρά των ημιτελικών στη Γερμανία, Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερν. Στο 1-1 βρίσκονται οι δύο ομάδες, η Μπάμπεργκ πέτυχε πριν από λίγες ημέρες την πρώτη της φετινή νίκη επί της Μπάγερν και έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό. Τώρα αρχίζουν τα πολύ κρίσιμα ματς, πιθανότατα θα γίνουν μεγάλες “μάχες” και ξεκινώντας από σήμερα θα πάμε με την Μπάμπεργκ που έχει το πλεονέκτημα των 7.5 πόντων. Αξίζει λοιπόν ποντάρισμα στην Μπάμπεργκ +7.5 σε απόδοση 1.83.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.
Δείτε το video του Betarades.gr με την ανάλυση και το προγνωστικό για τον τελικό του Champions League!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/05/video_26.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...