Στοίχημα: Με Παναθηναϊκό και Ναϊμέγκεν

Στοίχημα: Με Παναθηναϊκό και Ναϊμέγκεν

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής, τα σημαντικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης επιστρέφουν στη δράση, ενώ στην Euroleague ολοκληρώνεται η “διαβολοβδομάδα”. Σε πέντε προτάσεις έχουμε καταλήξει, τρεις από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και δύο από το μπασκετικό. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για την εξέλιξη των αναμετρήσεων μέσω του livescoreμας!
Αντιδρά η Ναϊμέγκεν
Ξεκινάμε από τη Β’ Ολλανδίας και τον αγώνα Αλμίρε Σίτι – Ναϊμέγκεν. Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με την γηπεδούχο Αλμίρε Σίτι να είναι εξαιρετική εντός έδρας κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, παραμένοντας αήττητη μέχρι στιγμής σε εννέα ματς μπροστά στο κοινό της (6-3-0)! Σήμερα, βέβαια, δίνει ένα εξαιρετικά απαιτητικό παιχνίδι. Μπορεί η Ναϊμέγκεν στο τελευταίο της ματς να ηττήθηκε 3-0 εκτός έδρας από της Ος, ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι διαθέτει το ποιοτικότερο ρόστερ της κατηγορίας και αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Άλλωστε, η ήττα από της Ος είναι η δεύτερη, μόλις, στα 16 πιο πρόσφατα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, εκ των οποίων έχει κερδίσει στα 11. Βρίσκουμε το “διπλό” σε απόδοση 1.90 και θα στηρίξουμε την Ναϊμέγκεν.
Κερδίζει η Νιούπορτ Κάουντι
Συνεχίζουμε με τον αγώνα Νιούπορτ Κάουντι – Κρόουλι για τη Β’ Αγγλίας. Σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Κάουντι, τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, ενώ έχει κερδίσει τους τρεις πιο πρόσφατους, όλους με 2-1! Παράλληλα, είναι δυνατή στην έδρα της, μετρώντας δύο τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε εκεί. Είναι καλύτερη ομάδα από την Κρόουλι, ξέρει να εκμεταλλεύεται ιδανικά το γήπεδό της και σήμερα έχει τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς. Επιλογή θα αποτελέσει ο “άσσος” σε απόδοση 1.95.
Με τα γκολ στο Μεξικό
Περνάμε στο Μεξικό και τον αγώνα Άτλας – Τολούκα. Με δύο ήττες έχει μπει στο Κλαουσούρα η Άτλας, από Λεόν (εντός) και Πούμας (εκτός) με 2-1 και 3-1 αντίστοιχα. Η Τολούκα, από την πλευρά της, μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές αγνοεί, επίσης, τη χαρά της νίκης, έχοντας μία ισοπαλία (Γουαδαλαχάρα 1-1 εντός) και μία ήττα (Λεόν 3-1 εκτός). Αμφότερες είναι ομάδες που εμπλέκονται, μέχρι στιγμής, σε αγώνες με αρκετά τέρματα, θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00, το οποίο “ευνοείται” και από την πρόσφατη προϊστορία στα μεταξύ τους.
Υποτιμάται ο Παναθηναϊκός
Περνάμε στην Euroleague και τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι “πράσινοι” είναι η μοναδική αήττητη ομάδα εντός έδρας στη διοργάνωση με ρεκόρ 9-0. Υποδέχονται σήμερα τους Ρώσους, οι οποίοι προέρχονται από δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο και Εφές Αναντολού, ενώ δίκαια φιγουράρουν στην κορυφή της κατάταξης. Ωστόσο, η ομάδα του Ιτούδη στα παιχνίδια που έχει δώσει απέναντι στις κορυφαίες ομάδες της Euroleague έχει δυσκολευτεί σημαντικά, χάνοντας από Φενέρ εντός, από Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, από Ρεάλ στη Μαδρίτη. Το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ είναι πανίσχυρο στην Αθήνα και δεν μπορεί να προσφέρεται με πλεονέκτημα πόντων επειδή η αντίπαλός του είναι η πρωτοπόρος ΤΣΣΚΑ. Αναμένεται δυνατό παιχνίδι, αν και η αποστολή του “τριφυλλιού” είναι πολύ απαιτητική, η προφανής επιλογή είναι το Παναθηναϊκός +3.5 σε απόδοση 1.90.
Ανταγωνιστική η Εφές
Ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι Εφές Αναντολού – Φενέρμπαχτσε. Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, με όλες τις ιδιαιτερότητες που έχουν αυτές οι αναμετρήσεις. Η Εφές, με τον έμπειρο σε τέτοια ματς Αταμάν στον πάγκο της, γνωρίζει πως να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ομπράντοβιτς που η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, παρά τις τελευταίες νίκες της, 79-74 εντός με Μπασκόνια, 67-80 και το 67-62 επί του Παναθηναϊκού προχθές. Επιλογή από το ντέρμπι το Εφές +6.5 σε απόδοση 1.91.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/01/blog-post_19.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...