Στοίχημα: Με τα γκολ στην Τούμπα (video)

Στοίχημα: Με τα γκολ στην Τούμπα (video)

Σάββατο σήμερα και το ενδιαφέρον βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Η πρεμιέρα στη Σούπερλιγκ με τέσσερις αναμετρήσεις πρωταγωνιστεί, ενώ η 1η αγωνιστική διεξάγεται και στην Μπουντεσλίγκα, με όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα να έχουν πλέον ξεκινήσει. Σε στοιχηματικό επίπεδο έχουμε ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια, από Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ελλάδα! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις εταιρίες στοιχήματοςοι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.

Ισορροπία στο Μπόρνμουθ
Ξεκινάμε από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Μπόρνμουθ – Έβερτον. Και οι δύο ομάδες πραγματοποιούν μέχρι στιγμής αρκετά καλή εκκίνηση στη σεζόν, με τους μεν γηπεδούχους να μετρούν δύο νίκες κόντρα σε Κάρντιφ και Γουέστ Χαμ και τους δε φιλοξενούμενους να έχουν ένα “τρίποντο” και μία ισοπαλία απέναντι σε Σαουθάμπτον και Γουλβς αντίστοιχα. Οι διαφορές των δύο συνόλωνδεν είναι μεγάλες, το μεταξύ τους παιχνίδι φαντάζει πολύ ισορροπημένο και αξίζει να πάμε με το Χ ημίχρονο ή τελικό, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.75.

Μιλάει” η έδρα
Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Φράιμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η Φράιμπουργκ πέτυχε πέρσι το στόχο της παραμονής και τα κατάφερε κυρίως χάρη στις επιδόσεις στην έδρα της, στην οποία συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς της. Κάτι ανάλογο θα επιδιώξει να κάνει και φέτος, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση. Η Άιντραχτ προέρχεται από μία πετυχημένη σεζόν, ωστόσο δεν έχει ξεκινήσει καλά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Στον τελικό του Σούπερ Καπ ηττήθηκε με το “βαρύ” 5-0 από την Μπάγερν Μονάχου, αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να θεωρηθεί… φυσιολογικό σε γενικές γραμμές, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να ισχύσει για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο από την Ουλμ (ήττα με 2-1). Δεν είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα από την Φρανκφούρτη και οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός στην ισχυρή τους έδρα. Επιλογή, επομένως, θα αποτελέσει ο “άσσος” σε απόδοση 2.40.

Η ώρα της Νις
Περνάμε στη Γαλλία και την αναμέτρηση Νις – Ντιζόν. Η ομάδα από τη Νίκαια δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα και μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό, συγκομιδή η οποία την αδικεί, καθώς άξιζε σίγουρα κάτι παραπάνω με βάση τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε. Η Ντιζόν, από την πλευρά της, έχει εκπλήξει τους πάντες, πανηγυρίζοντας 2/2 νίκες έως τώρα, ωστόσο το “ταβάνι” της είναι σχετικά χαμηλό και θα δυσκολευτεί να συνεχίσει το σερί της σήμερα, κόντρα σε μία ποιοτικότερη αντίπαλο. Μπορεί να πάρει τη νίκη η Νις και θα την στηρίξουμε, επιλέγοντας τον “άσσο” σε απόδοση 1.91.

Σκοράρουν στην Τούμπα
Ολοκληρώνουμε με Σούπερλιγκ και τον αγώνα ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης. Πριν από το δεύτερο ματς με την Μπενφίκα, ο Δικέφαλος καλείται να αφήσει για λίγο στην άκρη τα όνειρα για συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να στραφεί στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις του. Απέναντί του έχει σήμερα μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα, η οποία είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν – απολύτως λογικά – το μυαλό τους κατά κύριο λόγο στο ματς με τους Πορτογάλους που ακολουθεί, και να βρει τουλάχιστον μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι “ασπρόμαυροι”, από την άλλη, στην Τούμπα σκοράρουν σχεδόν πάντοτε και το Goal / Goal σε απόδοση 2.85 αποτελεί μία άκρως ελκυστική επιλογή.


Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/08/video_25.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...