Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη η Νάπολι

Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη η Νάπολι

Κρίσιμα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ, τα δύο εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα «λαμπερά». Ο λόγος για το Νάπολι – Μάντσεστερ Σίτι και το Τότεναμ – Ρεάλ Μαδρίτης, αναμετρήσεις που ίσως αποδειχθούν καθοριστικές. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.
Άσσος με κάλυψη στο Σαν Πάολο
Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Νάπολι – Μάντσεστερ Σίτι, όπου επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 1.90 στην Goalbet(Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν από δύο εβδομάδες στην Αγγλία, με τη Μάντσεστερ να επικρατεί καθολικά και να αδικείται απ’ το τελικό 2-1. Οι «πολίτες» μετρούν 3/3 νίκες στον όμιλο με επιμέρους σκορ 8-1, δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη την πρωτιά στο γκρουπ, σήμερα παίζουν για δύο αποτελέσματα, αφού εξυπηρετούνται και απ’ την ισοπαλία. Η Νάπολι έρχεται από δύο σερί νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα, η πρώτη κόντρα στην Τζένοα εκτός έδρας (2-3) και η δεύτερη την Κυριακή με 3-1 εντός έδρας κόντρα στη Σασουόλο. Οι «παρτενοπέι» έρχονται από δύο σερί εντός έδρας νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ (μαζί με τα προκριματικά), σήμερα ξέρουν ότι χρειάζονται τη νίκη και θεωρούμε ότι θα την πάρουν. Δίνουμε προβάδισμα στη Νάπολι και επιλέγουμε 1 DNB.
Ανταγωνιστική η Σπαρτάκ Μόσχας
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σεβίλλη – Σπαρτάκ Μόσχας, όπου επιλέγουμε Σπαρτάκ Μόσχας +1 σε απόδοση 2.15 (σε περίπτωση που η Σπαρτάκ Μόσχας κερδίσει ή έρθει ισόπαλη κερδίζετε. Εάν η Σπαρτάκ Μόσχας χάσει με ένα γκολ τότε το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται). Μόνο νίκη θέλει σήμερα η Σεβίλλη, που μετράει ρεκόρ 1-1-1 στον όμιλο και είναι στην τρίτη θέση με 4 πόντους, στο -1 από Λίβερπουλ και Σπαρτάκ Μόσχας. Διασύρθηκε την περασμένη αγωνιστική στη Μόσχα, όπου έχασε 5-1 απ’ τη σούπερ αποτελεσματική Σπαρτάκ, σήμερα αναζητά νίκη και καλή εμφάνιση. Είναι ανώτεροι οι Ισπανοί, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν κάνουν πειστικές εμφανίσεις στη διοργάνωση, θεωρούμε ότι η αξιόμαχη Σπαρτάκ θα παρουσιαστεί ξανά ανταγωνιστική.
Μοιρασμένο ημίχρονο στο Οπόρτο
Πάμε στο Πόρτο – Λειψία, όπου επιλέγουμε Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.15. Οι Γερμανοί ήταν οι μεγάλοι νικητές στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων πριν από δύο εβδομάδες, η οποία είχε φοβερό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, όταν και σημειώθηκαν όλα τα γκολ. Η Λειψία προηγήθηκε 3-1 στο 40’, για να μειώσει η Πόρτο στο 44’ σε 3-2, σκορ που ήταν το τελικό. Σήμερα το άγχος είναι στην πλευρά των Πορτογάλων, οι οποίοι ξέρουν ότι με νίκη κάνουν άλμα προς τη δεύτερη θέση, την ίδια στιγμή που η Λειψία βολεύεται και με ισοπαλία. Περιμένουμε ισορροπημένο πρώτο μέρος, ποντάρουμε στο Χ ημίχρονο.
Μιλάνε οι επιθέσεις στο Ουλμ-Ζενίτ
Κλείνουμε με το Ουλμ – Ζενίτ για το Eurocup όπου επιλέγουμε Over 167.5 σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της διοργάνωσης, ανάμεσα σε δύο επιθετικές ομάδες. Η Ουλμ μετράει ρεκόρ 2-1 με 2/2 εντός έδρας νίκες κόντρα σε Τόφας (83-73) και Γκραν Κανάρια (97-87), ενώ στο μεσοδιάστημα διασύρθηκε εκτός έδρας απ’ τη Βιλερμπάν (108-77). Σήμερα υποδέχεται τη Ζενίτ, που είναι στο 1-2, με 2/2 εκτός έδρας ήττες και μεγάλα σκορ στην πλάτη της. Δέχτηκε 97 πόντους απ’ την Γκραν Κανάρια και 88 πόντους απ’ τη Βιλερμπάν. Φυσιολογική επιλογή το Over 167.5 σε απόδοση 1.90.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/11/blog-post.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...