Στοίχημα: Παίρνει τη νίκη η Φροζινόνε

Στοίχημα: Παίρνει τη νίκη η Φροζινόνε

Περιορισμένες για μία ακόμη ημέρα οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα, το Betarades.gr ωστόσο έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια που αξίζουν της προσοχής μας. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Β’ Ιταλίας και τη Β’ Δανίας, ενώ μία ακόμη πρόταση έρχεται από την Euroleague. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που προκύπτουν από το πρόγραμμα της Πέμπτης.
Προβάδισμα η Φροζινόνε
Ξεκινάμε από τη Serie B και τον αγώνα Φροζινόνε – Βενέτσια. Στη 2η θέση της βαθμολογίας φιγουράρουν οι γηπεδούχοι, θέλουν σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν σε αυτή και να συνεχίσουν να διεκδικούν την απευθείας άνοδο. Μπροστά στο κοινό τους είναι άκρως αποτελεσματικοί, στα 16 ματς που έχουν δώσει εκεί για το φετινό πρωτάθλημα μετρούν 10 νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία μόλις ήττα, σήμερα υποδέχονται τη Βενέτσια η οποία δεν έχει “τρίποντο” στις οκτώ πιο πρόσφατες “εξόδους” της και μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Θα πάμε, επομένως, με τον “άσσο” σε απόδοση 1.83.
Με τα γκολ στη Δανία
Συνεχίζουμε με Β’ Δανίας και την αναμέτρηση Βέντισελ – Έσμπιεργκ. Αμφότερες βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, στη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα, με δύο μόλις πόντους να τις χωρίζουν, ο αρχικός τους στόχος είναι να μπουν στα πλέι οφ για την άνοδο, ενώ διατηρούν ελπίδες και για την 1η θέση, η οποία δίνει απευθείας το “εισιτήριο” για την παραπάνω κατηγορία. Επιθετικά, είναι δύο εκ των καλύτερων ομάδων της κατηγορίας, 41 τέρματα έχει σημειώσει μέχρι στιγμής η Βέντισελ, ένα παραπάνω η Έσμπιεργκ. Περιμένουμε, επομένως, ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και θα επιλέξουμε το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 1.95.
Μεγάλο σκορ στη Βαμβέργη
Ολοκληρώνουμε με Euroleague και το παιχνίδι Μπάμπεργκ – Αρμάνι Μιλάνο. Και οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά, καθώς έχουν μείνει οριστικά εκτός πλέι οφ. Περιμένουμε, επομένως, μία αναμέτρηση στην οποία είναι πολύ πιθανό να “απουσιάσουν” οι άμυνες και αμφότεροι οι αντίπαλοι να προσφέρουν θέαμα. Οι γηπεδούχοι, άλλωστε, στους τελευταίους αγώνες τους έχουν παρουσιάσει μεγάλα σκορ (105-98 με Γκέτινγκεν, 93-88 με Μάλαγα, 103-79 με Μπασκόνια και 88-79 με Εφές), κάτι το οποίο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους (89-93 με Βαλένθια, 88-80 με Τρέντο, 77-88 με Ρεάλ). Φαντάζει καλή επιλογή το Over 163.5 πόντοι, σε απόδοση 1.92, και θα μπει στις επιλογές μας.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/03/blog-post_29.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...