Στοίχημα: Ποδαρικό με δύο επιλογές από Euroleague

Δεύτερη μέρα του νέου έτους και πριν το πρώτο «καυτό» ποδοσφαιρικό τριήμερο και την επιστροφή όλων των πρωταθλημάτων στη δράση, σήμερα θα μας απασχολήσει η Euroleague με την αγωνιστική μέρα να περιλαμβάνει 6 αναμετρήσεις. Ξεχωρίζουν ο αγώνας του Ολυμπιακού στη Μάλαγα και το σούπερ ματς Φενερμπαρχτσέ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τους Ομπράντοβιτς και Ιτούδη, επί χρόνια συνεργάτες στον Παναθηναϊκό να βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι στους πάγκους.
Παράλληλα, επειδή όλο και περισσότεροι ψάχνουν τρόπο να στοιχηματίσουν στο Ίντερνετ, στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά σχετικά με το ποιες είναι οι Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλαδα .
Ποδαρικό με το δεξί θέλει ο Ολυμπιακός
Αυλαία λοιπόν για τις ελληνικές ομάδες στην Euroleague το 2015 με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάλαγα (22:00, Novasports2) για τη φάση των «16». H Μάλαγα έπαιξε καλό γενικά μπάσκετ στον πρώτο γύρο όμως αυτό που πραγματικά αποδεικνύει πόσο καλή ομάδα είναι, είναι η πορεία της στην ACB. Ο Ζουάν Πλάθα κάνει πολύ καλή δουλειά από τον πάγκο αφού έχει το κατάλληλο ροστερ. Απόψε η Μάλαγα υποδέχεται τον Ολυμπιακό ο οποίος ήταν από τις ομάδες που ξεχώρισαν στον πρώτο γύρο. Η απόδοση της νίκης της Μάλαγα έχει δεχθεί πιέσεις και έχει υποστεί μείωση. Λογικό γιατί μόλις τρεις μέρες πριν στο ίδιο γήπεδο επικράτησε της Ρεάλ για την ACB. Πάρα πολύ καλή ομάδα όντως και φυσικά έχει στόχο να προκριθεί στα πλέι-οφ της Euroleague. Για να το κάνει αυτό χρειάζεται νίκες εντός επί μεγάλων αντιπάλων όπως ο Ολυμπιακός. Όμως αν κάτι έχουμε μάθει για τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια είναι ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες. Προς τη νίκη της Μάλαγα πάει η σκέψη αλλά προτιμότερο είναι να αναμένουμε για το live.
Κρατάει το χάντικαπ η Φενέρ
Πάμε στο ντέρμπι της ημέρας που διεξάγεται στην Τουρκία. Εκείς η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ του Ομπράντοβιτς υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Ιτούδη και εμείς θα πάμε με το +2.5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.93. Η Ούλκερ εντυπωσίασε στον πρώτο γύρο με τις έξι συνεχόμενες νίκες που πέτυχε και προκρίθηκε στο ΤΟΡ-16 με περίπατο. Απόψε υποδέχεται την καλύτερη ομάδα του πρώτου γύρου, την ΤΣΣΚΑ, που ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα της διοργάνωσης. Ομπράντοβις εναντίον Ιτούδη ξανά μετά τις περσινές τους μονομαχίες στην τουρκική λίγκα. Στην κανονική περίοδο του 2013-2014 ο Ιτούδης νίκησε δις τον δάσκαλό του όμως στα πλέι-οφ η Μπάνβιτ δεν κατάφερε να ξεπεράσει την Ούλκερ και να προκριθεί στους τελικούς.
Γενικά φέτος ο Ομπράντοβιτς βλέπει την ομάδα του να ρολάρει σε άμυνα και επίθεση επειδή αυτός δημιούργησε το ρόστερ. Την περσινή περίοδο έπρεπε να συνυπάρξει με αθλητές που δεν τους είχε διαλέξει ο ίδιος λόγω συμβολαίων. Τώρα παίρνει αυτό που θέλει από τους παίχτες του και ενισχύθηκε με τον Ζήση τον οποίο εκτιμά πολύ ο Ομπράντοβιτς. Η τελευταία συντριβή που υπέστη από την Εφές ήταν το χειρότερο αποτέλεσμα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό όμως αυτό δεν ανησύχησε τον κόουτς γιατί τέτοια αποτελέσματα είναι γνωστά στην Τουρκία. Η ΤΣΣΚΑ μέχρι σήμερα έχει μία μόνο ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, από τη Λοκομοβίτ Κουμπάν για την VTB League. Απόψε η ρωσική ομάδα δίνει τον δυσκολότερο αγώνα της μέχρι σήμερα και δίνεται ως οριακό φαβορί με χάντικαπ -2.5. Πολλά θα κριθούν από τη συμμετοχή ή όχι του Μίλος Τεόντοσιτς αλλά ακόμα και αν αγωνιστεί δεν θα είναι έτοιμος μετά από τόσες εβδομάδες απουσίας. Επιλογή η Ούλκερ +2.5 επειδή ο Ομπράντοβιτς ξέρει να διαχειρίζεται τόσο μεγάλα παιχνίδι και παίζει και στην έδρα της.
Under 154.5 στη Γερμανία
Μεταφερόμαστε στο Βερολίνο εκεί όπου η Άλμπα Βερολίνου υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι επιλέγουμε το Under 154.5 σε απόδοση 1.90. Η Άλμπα βρέθηκε στο ΤΟΡ-16 πολύ εύκολα και στόχος της είναι να προχωρήσει παραπέρα. Βέβαια έχει βρεθεί σε δύσκολο όμιλο οπότε η λογική λέει πως θα δώσει τα 14 παιχνίδια του ΤΟΡ-16 και τέλος η πορεία της στην Euroleague. Η Μπαρτσελόνα ήταν άνετη πρώτη στον όμιλο C, έχει παίξει πολύ καλό μπάσκετ στην Euroleague όμως στην Ισπανία είναι ασταθής και δεν αρέσει.
Η Άλμπα είναι από τις αγαπημένες ομάδες της διοργανώτριας αρχής λόγω του γεγονότος ότι μαζεύει πολύ κόσμο στο γήπεδό της, την Ο2 Arena. Απόψε αναμένεται να έχει πάλι πολύ κόσμο αφού το όνομα του αντιπάλου ελκύει φίλους. Η Μπαρτσελόνα πολύ ποιοτικότερη ομάδα όμως έρχεται στο Βερολίνο για να αγωνιστεί χωρίς γκαρντ. Με τους Ναβάρο, Αμπρίνες και Όλεσον να απουσιάζουν, έχει ξεμείνει από λύσεις στο σκοράρισμα και προχθές στην ήττα που υπέστη από την Ομπραντόιρο έπαιξε με μοναδικό οργανωτή τον Μαρσελίνιο Χουέρτας. Η Άλμπα που αρέσκεται σε πίεση σε όλο το παρκέ θα κάνει το ίδιο απόψε ώστε να προσπαθήσει να πάρει μια μεγάλη νίκη. H Μπαρτσελόνα δύσκολα θα καταφέρει να βγάλει τους αιφνιδιασμούς που συνηθίζει ούτε θα έχει πολλές λύσεις για μακρινό σουτ. Υπό αυτές τις συνθήκες αναμένεται να δούμε αγώνα σε πολύ αργό ρυθμό και η λογική επιλογή είναι το Under 154.5.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...