Στον Έβρο ο Προκόπης Παυλόπουλος

Στον Έβρο ο Προκόπης Παυλόπουλος

Zήτησε να συναντήσει τους γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη

Ο Προκόπης Παυλόπουλος έφτασε στον Έβρο το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί τη Δευτέρα στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο από την απελευθέρωση της Αλεξανδρούπολης.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος μετά την άφιξή του ζήτησε να συναντήσει τους γονείς του λοχία, Δημήτρη Κούκλατζη, που παραμένει κρατούμενος για περισσότερες από 70 ημέρες, σε τουρκικές φυλακές στην Αδριανούπολη.

Έτσι, οι γονείς του κρατούμενου στρατιωτικού, Νίκος και Σοφία θα μεταβούν από την Ορεστιάδα στον Έβρο και θα συναντήσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ζητήσει να πληροφορηθεί από τους γονείς του ενός εκ των φυλακισμένων στρατιωτικών σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης, αφού τους βλέπουν στα επισκεπτήρια τους στην Αδριανούπολη, ενώ θα προσπαθήσει να τους δώσει κουράγιο στον «γολγοθά» που ανεβαίνουν εδώ και 74 ημέρες.

Να επισημάνουμε επίσης ότι αύριο Δευτέρα θα βρεθεί στιε φυλακές της Αδριανούπολης ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ Μανώλης Κεφαλογιάννης μετά από ειδική άδεια που πήρε από την τουρκικλή κυβέρνηση, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Αναστάσιο Δημοσχάκη.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/331657-Ston-Ebro-o-Prokopes-Paylopoylos ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...