Στον Ατρόμητο Αντιρρίου ο Σταύρος Μυτιλήνης.

Μετά από ένα χρόνο πάρα πολύς καλής παρουσίας στη Ζάκυνθο και στο Καταστάρι ο Σταύρος Μυτιλήνης επιστρέφει στην Αιτωλοακαρνανία και στην Α κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τη διοίκηση του Ατρόμητου Αντιρρίου όπου και θα είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του .

Τι έκανε όλη τη χρονιά στη Ζάκυνθο από τον Δημοσιογράφο του Ιονιαν Διονύση Μπινιωρη.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ

Η παρουσία του Σταύρου Μυτιλήνη στο νησί της Ζακύνθου με την φανέλα του Κατασταρίου ήταν ιδιαίτερη. Η ομάδα ξεκίνησε ως φαβορί για τον τίτλο και στην συνέχεια πάλεψε στα ίσια με τη Ζάκυνθο για την κατάκτηση της ανόδου, την οποία έχασε στις λεπτομέρειες.
Για τον νεαρό πρώην άσο του Ναυπακτιακό Αστέρα, το ξεκίνημα ήταν καταπληκτικό, αφού είχε γκολ, ασίστ και γενικότερα εξαιρετική εικόνα. Ο προπονητής του Παναγιώτης Γουσέτης τον είχε πάντα στη βασική εντεκάδα, με τον πρώτο γύρο να ολοκληρώνεται ιδανικά για τον Σταύρο Μυτιλήνη, ο οποίος ήταν και από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας, πετυχαίνοντας πάνω από δέκα τέρματα μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Ο νεαρός εξτρέμ ήταν ιδιαίτερα καλός στον πλαστικό χλοοτάπητα και γενικότερα σε μικρά γήπεδα, όπου είχε πολύ καλή απόδοση και σκόραρε συχνά. Πρόκληση για αυτόν ήταν οι αγώνες στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, όπου ο φυσικός χλοοτάπητας δυσκόλευε όλους τους ποδοσφαιριστές, που στα περισσότερα παιχνίδια έπαιζαν σε αθλητικό χώρο με πλαστικό τάπητα.
Για τον Σταύρο Μυτιλήνη οι πλούσιες εμπειρίες που κέρδισε θα τον βοηθήσουν να συνεχίσει την καριέρα του και να πετύχει ακόμα περισσότερα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...