Στον Μπερτομέου και στις 15 ομάδες της Euroleague η επιστολή του Γιαννακόπουλου

Στον Μπερτομέου και στις 15 ομάδες της Euroleague η επιστολή του Γιαννακόπουλου

Η επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μαζί με την ειδική έκδοση και το DVD, έφτασε στο γραφείο του Τζόρντι Μπερτομέου αλλά και σε όλες τις ομάδες της Euroleague.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods απέστειλε μία ειδική επιστολή σε όλα τα κορυφαία ευρωπαϊκά και ελληνικά ΜΜΕ, η οποία είχε μαζί της μία ειδική έκδοση και ένα DVD με διαιτητικά λάθη και στατιστικά από την Euroleague.

Βέβαια, ο συγκεκριμένος φάκελος με την επιστολή, την ειδική έκδοση και το DVD στάλθηκε και στα γραφεία της Euroleague καθώς και στον Τζόρντι Μπερτομέου, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φρόντισε να σταλθούν όλα και στα γραφεία όλων των υπόλοιπων ομάδων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Έτσι, όλα όσα γράφτηκαν στην επιστολή και την ειδική έκδοση, καθώς και όλες οι στιγμές και τα βίντεο από το DVD βρίσκονται στη… γνώση όλων των πλευρών και όλων των εμπλεκόμενων στην Euroleague, ενώ για την ώρα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση πάνω στο αντικείμενο του φακέλου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αυτές είναι οι φάσεις στο DVD του Γιαννακόπουλου

Η επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα ΜΜΕ της Ευρώπης, με θέμα την “προνομιακή μεταχείριση από τους διαιτητές” (όπως αναφέρεται) του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε, αποτελεί πρώτη είδηση ανά την Ευρώπη.

Ο “ισχυρός άνδρας” του Παναθηναϊκού συνόδευσε την έγγραφη καταγραφή των δεδομένων στα οποία στέκεται με ένα DVD, που περιλαμβάνει μερικές χαρακτηριστικές φάσεις.

Δείτε το περιεχόμενο του DVD που έφτασε στα ευρωπαϊκά δημοσιογραφικά γραφεία:

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/325850-Ston-Mpertomeoy-kai-stis-15-omades-tes-Euroleague-e-epistole-toy-Giannakopoyloy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...