Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα ο 26χρονος και 23χρονη, που συνελήφθησαν για την επίθεση που σημειώθηκε από ομάδα 10 ατόμων, χθες το απόγευμα, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, στο Κολωνάκι.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, για διακεκριμένες φθορές, ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και απείθεια.

Ο 26χρονος και η 23χρονη είχαν προσαχθεί έπειτα από τη χθεσινή επίθεση στο κτήριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, στην οδό Μασσαλίας και στη συνέχεια συνελήφθησαν, αφού ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες περίπου στις 16.00 το απόγευμα ομάδα 10 ατόμων  πραγματοποίησε καταδρομική επίθεση στο κτήριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, στο Κολωνάκι,

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπου τους έσπασαν με βαριοπούλες την εξωτερική τζαμαρία και στη συνέχεια πέταξαν φυλλάδια με συνθήματα υπέρ του μέλους της «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ανακοίνωση για τη σύλληψη των δύο ατόμων έβγαλε και η ΓΑΔΑ:

Οι δυο ημεδαποί, άνδρας και γυναίκα, ηλικίας 26 και 23 ετών αντίστοιχα, που προσήχθησαν χθες το απόγευμα μετά το περιστατικό στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, ταυτοποιήθηκαν για τη συμμέτοχη τους και συνελήφθησαν.  

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία βαριοπούλα, μία κουκούλα τύπου full face, ένα περιλαίμιο, δύο ζευγάρια γάντια, έξι φιάλες με μπογιά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής για διακεκριμένες φθορές, ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απείθεια κ.λπ. αδικήματα και σήμερα οδηγούνται στην Εισαγγελία

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/334511-Ston-eisaggelea-oi-syllephthentes-gia-ten-epithese-sten-Ellenoamerikanike-Enose ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...