Στον τελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ οι Νεανίδες του ΠΑΣ Ναυπάκτου

ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 42-50

Τη νίκη- πρόκριση για τον Μεγάλο Τελικό του Πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ πήραν τα κορίτσια του ΠΑΣ, καθώς επικράτησαν της Νικόπολης Πρέβεζας με σκορ 42-50, στον ημιτελικό που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα
στο ουδέτερο γήπεδο του Αγρινίου. Στον άλλο ημιτελικό ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε εύκολα τον Χαρίλαο Τρικούπη με σκορ 57-22 και θα τεθεί αντιμέτωπος σε 15 μέρες με την ομάδα της Ναυπάκτου.
Στα αγωνιστικά οι παίκτριες του Σπύρου Σταυρόπουλου πήραν προβάδισμα από την αρχή του παιχνιδιού και με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση προηγήθηκαν στο τέλος του ημιχρόνου με σκορ 16-27. Ίδια εικόνα και στο τρίτο δεκάλεπτο με τη διαφορά να φτάνει τους 15 πόντους με σκορ 26-41. Στο τέταρτο δεκάλεπτο τα κορίτσια της Ναυπάκτου ανταποκρίθηκαν στην πίεση των αντιπάλων, πίστεψαν τη νίκη, έβγαλαν πάθος στο παρκέ, ομαδικότητα και πήραν μια σπουδαία πρόκριση για τον Μεγάλο Τελικό αν αναλογιστεί κανείς το γεωγραφικό μέγεθος της Ένωσης που περιλαμβάνει 7 Νομούς (Αιτ/νίας, Λευκάδας, Πρέβεζας, Κέρκυρας, Θεσπρωτίας, Άρτας και Ιωαννίνων) .

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: Α:08-10 , Β:08-17 , Γ:10-14 , Δ:16-09

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: (Σταυρόπουλος): Αγγελάκη, Αναγνωστοπούλου 2, Φούντα Α 6, Καλιαμπάκου Ε 9, Λάμπου, Αλεξοπούλου Ε 14, Παναγοπούλου 7(1), Μαλλά Β 8, Μίχου Γ 4.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...