Στουρνάρας: Έτοιμες να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις οι ελληνικές τράπεζες

Παρασκευή 10/06/2016 – 18:16ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Ο Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ                                                           Οι θετικές εξελίξεις στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, μετά την τελευταία ανακεφαλαιοποίηση που καθιστά τις ελληνικές τράπεζες ικανές και έτοιμες να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των καιρών και κυρίως στην αντιμετώπιση του προβλήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρας με τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας κ. Μπόικο Μπορίσοφ.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σόφια, ο Διοικητής της ΤτΕ, συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της χώρας,  τον υπουργό Οικονομικών Βλάντισλαφ Γκοράνοφ και τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Βουλγαρίας Ντίμιταρ Ράντεφ.
Ο Γιάννης Στουρνάρας, είχε την ευκαιρία να τις τελευταίες θετικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία που σχετίζονται με την περάτωση της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής. Κατά τη συνάντηση τονίστηκε η σημασία της πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ της Τράπεζας της Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Βουλγαρίας, ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με ανώτερα στελέχη της Κεντρικής Τράπεζας της Βουλγαρίας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...