Στους ακριβότερους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης πλέον ο Κώστας Μανωλάς

Πέμπτη 02/06/2016 – 17:39Στην “ελίτ” των ακριβότερων ποδοσφαιριστών του πλανήτη συγκαταλέγεται πλέον ο Κώστας Μανωλάς, που έχει εντυπωσιάσει με την αγωνιστική του ικανότητα και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.
Σε έκθεση του Ποδοσφαιρικού Παρατηρητηρίου του Πανεπιστημίου του Νοσατέλ (CIES), ο Μανωλάς είναι στη λίστα με τους 100 ακριβότερους ποδοσφαιριστές των πέντε κορυφαίων ποδοσφαιρικά χωρών της Ευρώπης.
Η αξία του αμυντικού της Ρόμα εκτιμάται στα 31 εκατ. ευρώ, όσο του άσου της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ και πολύ πιο πάνω από τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης Μαρσέλο (29,7 εκατ).
manolas chart
 
Ακριβότερος ποδοσφαιριστής του κόσμου με αξία 211,1 εκατ. Ευρώ παραμένει ο Λιονέλ Μέσι, με τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα Νεϊμάρ Ζούνιορ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 201,5 εκατ. ευρώ. Τρίτος με μεγάλη διαφορά ακολουθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 137,8 εκατ. ευρώ.
messi
 
Οι πιο ακριβοί παίκτες ανά θέση που αγωνίζονται είναι ο τερματοφύλακας Τιμπό Κουρτουά (48,4 εκατ.), ο κεντρικός αμυντικός Νταβίντ Αλάμπα (48,8 εκατ.), ο ακραίος αμυντικός Έκτορ Μπεγερίν (55,6 εκατ.), ο κεντρικός μέσος Πολ Πογκμπά (90,4 εκατ.) και ο επιθετικός μέσος Εντέν Αζάρ (78,3 εκατ.).

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...