Στο Αγρίνιο ο Ρουβάς, συζήτησε για επένδυση με την ΕΑΣ!

Θα προχωρήσει σε από κοινού επένδυση με την Ένωση Αγρινίου.
Επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα δίχως να αφήσει το τραγούδι.

Ο καιρός και μαζί του και η διάθεση όλων μας ανοίγει και όπως συνηθίζεται τέτοιες εποχές, καλλιτέχνες από τις μεγάλες πίστες βρίσκονται συχνά σε περιοδείες στην επαρχία, επισκεπτόμενοι και το Αγρίνιο. Ελάχιστοι όμως από όσους είδαν τις προηγούμενες ημέρες τον Σάκη Ρουβά να κυκλοφορεί στην πόλη μας, μπορούσαν να μαντέψουν ότι ο λόγος που ο γνωστός τραγουδιστής επισκέφθηκε το Αγρίνιο, κάθε άλλο παρά σχέση με το τραγούδι είχε. Ο Σάκης Ρουβάς ξεκινά μια επιχειρηματική κίνηση η οποία εκπλήσσει, καθώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την αγροτικές επενδύσεις. Αφού λοιπόν εξέτασε όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν, αποφάσισε να συνεργαστεί με την ΕΑΣ Αγρινίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ρουβάς την περασμένη Παρασκευή και την Δευτέρα βρέθηκε στο Αγρίνιο όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρος της ΕΑΣ Αγρινίου, Θωμά Κουτσουπιά. Επισκέφθηκε μάλιστα και κάποιες αγροτικές μονάδες της περιοχής, προκειμένου να έχει ο ίδιος εικόνα και άποψη για τα διάφορα είδη καλλιέργειας που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή. Οι επαφές ανάμεσα στον καλλιτέχνη-αγρότη-επιχειρηματία πήγαν καλά και όπως όλα δείχνουν η συνεργασία θα προχωρήσει πολύ σύντομα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως σε τι είδους επενδύσεις θα προχωρήσει ο κ. Ρουβάς στην περιοχή μας, γνωρίζουμε όμως ότι υπάρχουν διάφορα αντικείμενα τα οποία τον ενδιαφέρουν και δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθεί σε περισσότερους από έναν αγροτικούς τομείς.
Προκειμένου να επιλέξει την περιοχή μας και την Ένωση Αγρινίου, ο Σάκης Ρουβάς εξέτασε αναλυτικά τις διάφορες εναλλακτικές προτάσεις που υπήρχαν, και αφού έλαβε υπόψη του όλα τα δεδομένα, αποφάσισε να συνεργαστεί με την πρωτοπόρα σε πολλούς αγροτικούς τομείς Ένωση Αγρινίου. Άλλωστε, το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ένωση βρίσκεται «μπροστάρης» στην διάδοση της Στέβιας, ευελπιστώντας να μετατρέψει την περιοχή μας σε κόμβο της νέας καλλιέργειας.
Το σημαντικότερο από αυτή την είδηση, ανεξαρτήτως του τελικού ύψους και είδους της επένδυσης, είναι το γεγονός ότι η περιοχή του Αγρινίου προβάλλεται ως μια επενδυτική ευκαιρία όσον αφορά στα αγροτικά, προσελκύοντας ακόμη και άτομα που κάθε άλλο παρά σχέση έχουν με τον χώρο. Αυτό το οποίο αναμένουμε και ευελπιστούμε είναι μια τέτοια κίνηση να προκαλέσει την προσοχή όλων των αρμόδιων παραγόντων και να υπάρξουν οφέλη για ολόκληρο τον αγροτικό κόσμο, επαναφέροντας τον πρωτογενή τομέα εκεί που του αξίζει να βρίσκεται, καταδεικνύοντας παράλληλα ότι η σύγχρονη αγροτική παραγωγή μπορεί να αποτελεί ευκαιρία για πολλούς.

Κώστας Καρακώστας
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...