Στο Αrt Lepanto η έκθεση έργων του Ιταλού Franco Murer με Θέμα τον Θερβάντες στην Ναυμαχία της Ναυπάκτου

-Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 19.00 τα εγκαίνια

Ένα σπουδαίο εικαστικό γεγονός θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Ναυπάκτου!
Για ακόμα μία φορά ο όμορφος χώρος Art Lepanto ανοίγει τις πόρτες του την Κυριακή 1η Οκτωβρίου και υποδέχεται την έκθεση έργων του Ιταλού καλλιτέχνη Franco Murer με θέμα “O Θερβάντες στη Ναυμαχία της Ναυπάκτου“.
Μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου το ενετικό λιμάνι γίνεται πόλος έλξης και με την ευκαιρία των εκδηλώσεων για την επέτειο της Ναυμαχίας καλούμαστε όλοι, να δούμε την έκθεση την οποία ο Franco Murer εμπνεύστηκε από τη ναυμαχία που έγινε στον κόλπο της Ναυπάκτου και φυσικά από τον αγαπημένο του Θερβάντες!

Η έκθεση διοργανώνεται από το Δήμο Ναυπακτίας, το Ιταλικό προξενείο με προσωπική επίβλεψη και εργασία της προξένου κυρίας Margherita Bovicelli που είχε και την αρχική ιδέα για το θέμα της εκθέσεως, το Μουσείο Augusto Murer, το Istituto Italiano di cultura και την Unione Montana Argodina.
Χορηγός της έκθεσης είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Σαλαμούρας και ο χώρος Art Lepanto χορηγείται από τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Ράπτη.

Την επιμέλεια του καταλόγου έχει η Margherita Bovicelli και την επιμέλεια της έκθεσης κάνει ο ζωγράφος Νίκος Καλατζής.
Το φιλότεχνο κοινό όλη της περιοχής έχει μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσει μια έκθεση μεγάλων προδιαγραφών, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 19:00.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...