Στο Κέντρο Επιχειρήσεων ο Ευρωπαίος Επίτροπος Χρ. Στυλιανίδης με τον Ν. Τόσκα

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων ο Ευρωπαίος Επίτροπος Χρ. Στυλιανίδης με τον Ν. Τόσκα

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής βρέθηκε ο Ευρωπαίος Επίτροπος, αρμόδιος για την Ανθρωπιστική Κρίση, Χρήστος Στυλιανίδης μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

Ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε ότι είναι μια μεγάλη ημέρα θλίψης για την Ελλάδα και την Ευρώπη, προσθέτοντας πως δρομολογείται η ευρωπαϊκή βοήθεια που ζήτησε η Ελλάδα. «Η Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνει και θα δείξει αλληλεγγύη προς τον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός δεν είναι μόνος», είπε ο κ. Στυλιανίδης.

Ο κ. Τόσκας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Ευριπίδη για την παρουσία του στην Αθήνα επισημαίνοντας πως η Ελλάδα δεν είναι μόνη της και δεν θα έπρεπε να είναι, όπως καμία χώρα της ΕΕ. Οι φυσικές καταστροφές δεν συμβαίνουν μόνο στις νότιες χώρες, είπε ο κ. Τόσκας και μίλησε για την πρωτοφανή αλληλεγγύη τόσο από την ΕΕ όσο και από χώρες εκτός της Ευρώπης. Ο υπουργός ανέφερε ότι από αύριο θα επιχειρούν δύο ιταλικά και ένα ρουμανικό αεροσκάφος.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/338063-Sto-Kentro-Epicheireseon-o-Eyropaios-Epitropos-CHr-Stylianides-me-ton-N-Toska ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...