Στο «Καυτανζόγλειο»… πέφτει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής

Στο «Καυτανζόγλειο»… πέφτει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής

Κατηγορία

phpanos
Τετάρτη 06/04/2016 – 11:47

Καυτατζόγλειο

Ετεροχρονισμένα ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, με την αυλαία να κλείνει απόψε (19:30) στο «Καυτανζόγλειο» και τον Ηρακλή να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση που είχε αναβληθεί για λόγους ασφαλείας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν μεν βαθμολογικό κίνητρο καθώς κατάκτησαν εδώ και καιρό το πρωτάθλημα, όμως με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο το φαινόμενο της «αδιαφορίας» έχει εκλείψει και όλα τα παιχνίδια αντιμετωπίζονται με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια.

Από την πλευρά του ο Ηρακλής, που εμφανίζει κάμψη στα τελευταία παιχνίδια του, έχει μόνο κάποιες θεωρητικές ελπίδες για τα πλέι οφ κι αυτό εφόσον παραμείνει η ποινή αφαίρεσης των 5 βαθμών από τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του «Γηραιού» δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, προκειμένου ο Νίκος Παπαδόπουλος να έχει σε εγρήγορση όλους τους ποδοσφαιριστές του, όμως οι Χουάντερσον, Μπαρτολίνι και Σαραμαντάς είναι εκτός, οι δύο πρώτοι με τραυματισμούς και ο τρίτος λόγω τιμωρίας.

Στον Ολυμπιακό, Καμπιάσο, Ντομίνγκες και Ομάρ είναι εκτός, όπως και οι Τσιμίκας, Κολοβός, Μπουχαλάκης. Να σημειωθεί ότι η παράδοση είναι σαφώς υπέρ της πειραϊκής ομάδας, ωστόσο στους δύο τελευταίους αγώνες νικητής είχε αναδειχθεί ο «Γηραιός» με 2-1 και 1-0.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...