Στο Κοινωνικό παντοπωλείο ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος.(φωτο & βίντεο)

Βίντεο από την καθημερινή εκπομπή του Σωτήρη Καρέλη Lepanto news κάθε μεσημέρι στις 15:30 στη τηλεόραση του LEPANTO.

Το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος.

Ο κ. Λουκόπουλος συνοδευόταν από τους κ.Κοτρωνιά,Ράπτη,τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Ν.Πλούμη την δημοτική σύμβουλο Αγγελική Σμπούκη και τον πρόεδρο των εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας-Δωρίδας  Δ.Παπακωστόπουλο.

Ο κ. Λουκόπουλος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το σημαντικό έργο που επιτελείται σ’αυτή τη δομή του δήμου και συνομίλησε με τους εθελοντές.Να σημειωθεί ότι για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η διάθεση των πακέτων σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες,που βιώνουν με τον χειρότερο τρόπο την κρίση.

Να σημειωθεί ότι και φέτος αρκετός ήταν ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ώστε να ενισχυθεί το έργο του κοινωνικού παντοπωλείου,κάτι που επαναλαμβάνεται εδώ και 3 χρόνια (2011) όταν και ξεκίνησε τη δράση του.

Ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους εργάζονται προκειμένου να φέρουν εις πέρας το τεράστιο αυτό ανθρωπιστικό έργο,ενώ τόνισε τη σημασία της λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου.

Αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο ευχήθηκε ο αντιδήμαρχος κ.Ράπτης,ενώ ο ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νίκος Πλούμης ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν και ενισχύουν με οποιοδήποτε τρόπο τη δράση του κοινωνικού παντοπωλείου.Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του κ. Παπακωστόπουλου,ο οποίος αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες κοινωνικές δομές και δράσεις που έχουν σαν στόχο τη βοήθεια και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο.

Να σημειωθεί ότι το κοινωνικό παντοπωλείο ενισχύει περίπου 450 οικογένειες ενώ ετοιμάζει  εβομαδιαία γεύματα σε 72 οικογένειες

DSC_8380

DSC_8393

DSC_8410

DSC_8424

DSC_8429

 

DSC_8415

DSC_8448



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...