Στο δήμο Ξηρομέρου περιόδευσε ο υπ. βουλευτής Πάυλος Μοσχολιός

Στον δήμο Ξηρομέρου περιόδευσε χθες, Κυριακή 18-1-2015, ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» Παύλος Μοσχολιός.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Μοσχολιός συνομίλησε με φίλους του «Κινήματος», καθώς και απλούς πολίτες και εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την είσοδο του κόμματος στη Βουλή, διαψεύδοντας τις δημοσκοπήσεις, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Είμαστε οι πραγματικοί δημοκράτες, και πρέπει να είμαστε περήφανοι, που αποτελούμε μέρος αυτής της προσπάθειας», είπε αρχικά ο κ. Μοσχολιός, για να συνεχίσει λέγοντας ότι «δεν μας ταίριαζε να είμαστε παρακολούθημα της ΝΔ και της συντήρησης, ενώ δεν πήγαμε ως καιροσκόποι στο πρώτο κόμμα, για να πάρουμε αξιώματα. Κάνουμε έναν δύσκολο, αλλά τίμιο αγώνα και στο τέλος θα δικαιωθούμε».

Όπως ανέφερε ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, «η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση, που θα επιφέρει τις μεγάλες τομές στη χώρα και θα έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα, ούτως ώστε η Ελλάδα να μην ξαναχρειαστεί Μνημόνια». «Το Κίνημα αποτελεί τον ρυθμιστή αυτής της προοδευτικής διακυβέρνησης», κατέληξε ο κ. Μοσχολιός.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...