Στο ειδικό σχολείο ο Θ.Παπαθανάσης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης, επισκέφθηκε σήμερα το ειδικό σχολείο Νηπιαγωγείο – Δημοτικό, που στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο κτίριο στο Λυγιά  Ναυπακτίας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αυτισμού.

Ο κ. Παπαθανάσης έδωσε συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς  για  το σημαντικό έργο που επιτελούν για τους μαθητές, εκφράζοντας όμως την βαθιά του θλίψη καθώς οι μαθητές εξακολουθούν να παρακολουθούν τα μαθηματά  τους, σε ένα κτίριο που ενοικιάζεται  παρά το γεγονός ότι επί δικής του θητείας δημοπρατήθηκε και ξεκίνησε να κατασκευάζεται  ειδικό σχολείο στην περιοχή.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας δήλωσε:

«Δρομολογήσαμε ένα όραμα ζωής για τα παιδιά αυτά που το έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.  Επί δικής μου θητείας, φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε τα κονδύλια  για την κατασκευή του  ειδικού σχολείου Νηπιαγωγείου – Δημοτικού στο Λυγιά Ναυπακτίας. Ένα σημαντικό έργο, ένα όνειρο ζωής για γονείς και μαθητές, άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. Δυστυχώς, με βαθιά θλίψη διαπίστωσα ότι το έργο αυτό έχει μείνει ακόμη στα μπετά. Κανείς δεν φρόντισε από εκεί και πέρα να εξσφαλισθούν τα χρήματα  για να ολοκληρωθεί αυτό το σχολείο που είναι τόσο απαραίτητο για τους  συγκεκριμένους μαθητές.  Αποτελεί προτεραιότητα για εμάς, η ολοκληρωσή του και η παραδοσή του στους μαθητές, στους γονείς  αλλά και στους εκπαιδευτικούς που δίνουν τον δικό τους αγώνα καθημερινά. Θα σταθούμε στο πλευρό αυτών των παιδιών, κάνοντας πράξη αυτό που κάποιοι άλλοι εγκατέλειψαν και άφησαν στη μέση, στερώντας από τα παιδιά αυτά το δικαίωμα και την δυνατότητα να παρακολουθούν τα μαθηματά τους σε ένα καλύτερο περιβάλλον».

 

EIDIKO SXOLEIO 1

EIDIKO SXOLEIO 2

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου θυμίζει το γηροκομείο του δεσπότη στην Παλαιοπαναγιά.Ολημερίς το χτίζανε και ποτέ δεν πρόκειται να τελειώσει………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...