Στο μίτινγκ του Παρισιού οι Στεφανίδη, Κυριακοπούλου και Τεντόγλου

Στο μίτινγκ του Παρισιού οι Στεφανίδη, Κυριακοπούλου και Τεντόγλου

Στο Παρίσι, όπου αύριο Τετάρτη (7/2) θα διεξαχθεί ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά μίτινγκ κλειστού στίβου, θα μετάσχουν οι δύο κορυφαίες Ελληνίδες επικοντίστριες, Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο αθλήτριες μετά το Ευρωπαϊκό Πρωταθλημα ανοικτού του Άμστερνταμ, το 2016, όπου η Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ η Κυριακοπούλου ήταν τέταρτη.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τη σεζόν με 4.71μ στη Νέα Υόρκη, δίχως όμως να μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία της και πλέον σκέφτεται ακόμη μεγαλύτερες πτήσεις. Απόλυτα ικανοποιητικό ήταν το ντεμπούτο της Κυριακοπούλου, μετά την πολύμηνη απουσία λόγω της γέννησης της κόρης της. Η έμπειρη αθλήτρια ξεκίνησε τη χρονιά με 4.60μ και είχε καλά άλματα στα 4.71 μέτρα. 

Στο Παρίσι θα πάρουν επίσης μέρος οι Πτατσνίκοβα (4.51μ), Κιλίπνο (4.50μ), Μαλάκοβα (4.42μ) και Μόζερ (4.41μ). Κυριακοπούλου και Στεφανίδη θα αγωνιστούν μαζί και στο μίτινγκ της Ρουέν, στις 10 του μηνός.

Στο μίτινγκ της γαλλικής πρωτεύουσας θα αγωνιστεί και ο πρωταθλητής του μήκους Μίλτος Τεντόγλου. Ο αθλητής διανύει πολύ καλή σεζόν, αφού έχει ήδη πετύχει δύο φορές ατομικό ρεκόρ, με αποκορύφωμα το 7.93μ στην Οστράβα. Ο νεαρός άλτης κυνηγά πλέον τον πρωτο του αγώνα πάνω από τα 8.00μ στον κλειστό στίβο. Ο κορυφαίος άλτης του 2017, Λούβο Μανιόνγκα (8.65μ), θα είναι στο Παρίσι, όπως και ο Ράντεκ Γιούσκα με φετινό 7.98 μέτρα.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/320441-Sto-mitingk-toy-Parisioy-oi-Stephanide-Kyriakopoyloy-kai-Tentogloy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...