Στο παζάρι της “Φλόγας” ο Θ.Παπαθανάσης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας,  κ. Θανάσης Παπαθανάσης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του επισκέφθηκε το bazaar χειροποίητων αντικειμένων, με θέμα «πεταλούδες και λουλούδια» που διοργανώνουν η Δράση Ελληνίδων bloggers και ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Φλόγα».

Ο κ. Παπαθανάσης αφού συνομίλησε με τους υπευθύνους της έκθεσης δήλωσε:

«Η σημερινή μας επίσκεψη εδώ είναι ένα μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης, σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια που γίνεται.  Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, δίνουν δύναμη και ελπίδα στον σύλλογο  «Φλόγα»,  να συνεχίσει τον αγώνα  για τα δικαιώματα των παιδιών στη Ζωή και στην Υγεία.

Η φλόγα σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα παιδιών και  εφήβων.Πραγματικά με μια διάθεση ανιδιοτελή βοηθάτε τους ανθρώπους, τα παιδιά, όσο περισσότερο μπορείτε. Αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται από όλους μας και για αυτό είμαστε σήμερα εδώ.

Ο Σύλλογος “Φλόγα” είναι ένας Σύλλογος Γονιών που τα παιδιά τους έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο και αγωνίζεται εδώ και τριάντα χρόνια για τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας τους, καθώς και για τη βελτίωση στις κοινωνικές συναναστροφές τους και την καθημερινή τους διαβίωση. Αυτό το έργο, οφείλουμε να το στηρίξουμε όλοι, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας, καθώς τα  έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους μικρούς αγωνιστές τα παιδιά της Φλόγας.

Δεσμευόμαστε ότι και ως νέα Δημοτική Αρχή θα υπάρξουν και άλλες μορφές συνεργασίας με το Σύλλογο «Φλόγα» όπως ημερίδες για την ευαισθητοποίηση των γονέων και των παιδιάτρων για έγκαιρη διάγνωση».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...