Στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο 22χρονος σατανιστής

Στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο 22χρονος σατανιστής
Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού θα νοσηλευτεί ο 22χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία άστεγης λίγο πριν το Πάσχα στη Γλυφάδα.
Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ διατάχθηκε και η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης τόσο για τον ισχυρισμό του ότι είναι ψυχικά ασθενής όσο και για την εξάρτηση του από ναρκωτικές ουσίες.

Η απολογία του διήρκεσε περίπου δυο ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος επανέλαβε ότι σκότωσε το θύμα του ως θυσία στο Σατανά και δήλωσε μετανιωμένος για το έγκλημα που διέπραξε λέγοντας ότι πλέον το κακό δεν τον εκφράζει ενώ αρνήθηκε ότι ήθελε να διαπράξει και δεύτερο φόνο υποστηρίζοντας ότι αυτό το είπε στην αστυνομία προκειμένου να δείξει ότι είναι σκληρός.

Απαντώντας σε ερώτηση του ανακριτή είπε ότι έπεφτα σε στο έγκλημα επειδή άκουγε το δαίμονα ο οποίος τον ωθούσαν να σκοτώσει υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο δαίμονας του υπέδειξε το θύμα.

Ο συνήγορος του Φ. Κρανιδιώτης δήλωσε οτι η πράξη είναι ομολογημένη. Θα πρέπει να εξεταστούν τα θέματα που αντιμετωπίζει ως προς την ψυχική του κατάσταση και την τοξικομανία.

Σε ερώτηση αν πρόκειται για σατανιστή ή για ψυχικά ασθενή απάντησε “εκτιμώ ότι είναι βαθειά ψυχικά άρρωστος αλλά όλα αυτά θα τα πουν οι ειδικοί”. Επισήμανε ακόμα οτι ο κατηγορούμενος δεν συνεργαζόταν και αρνούταν να πάει σε γιατρό ή να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Είχε επιχειρηθεί δυο φορές ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρεία αλλά δεν τον δέχτηκαν επειδή ήταν ανήλικος.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...