Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά

 

Στον αγιασμό που έγινε για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου, βρέθηκε σήμερα το πρωί η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά.

Η Αντιπεριφερειάρχης με την ευκαιρία του νέου ξεκινήματος για παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2014-2015 θα ήθελα να ευχηθώ στους μαθητές, τους καθηγητές και δασκάλους, αλλά και τους γονείς, στην περιοχή μας και σε όλη τη χώρα, καλή και δημιουργική χρονιά.

Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη συγκυρία και τώρα περισσότερο από ποτέ θα χρειαστούμε Παιδεία με αλληλεγγύη. Πιστεύω ότι όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε τα παιδιά να μάθουν, αλλά και να αποκτήσουν αγωγή, να διαπλάσουν προσωπικότητα.

Σε αυτή τη συνεχή μάχη στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς η Περιφέρεια και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα στους πρωταγωνιστές που είναι τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί. Δε θα αφήσουμε ανεκμετάλλευτο τίποτε που αναλογεί στην Παιδεία στην Περιφέρεια και στην Αιτωλοακαρνανία μας. Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους».

 

Βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=EYSXKd2Z2zM

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...