Στο Lakhapada αρκούδα ζει ως κατοικίδιο οικογένειας!

Στο Lakhapada αρκούδα ζει ως κατοικίδιο οικογένειας!
Ο δεσμός μεταξύ ανθρώπων και ζώων είναι πραγματικά μοναδικός, ακόμα και αν τα ζώα αυτά δεν τυχαίνει να είναι εξημερωμένα.
Μια οικογένεια στο χωριό Lakhapada στην Ινδία ζει μαζί με μία ρκουδίτσα εν ονόματι Buddu η οποία απολαμβάνει στο έπακρο όλα τα προνόμια ενός κατοικιδίου. Η αρκούδα έφτασε στο κτήμα της οικογένειας με τις κατσίκες και έκτοτε δεν έχει φύγει λεπτό από εκεί. Η οικογένεια Kisan στην αρχή αντιμετώπισε το γεγονός με φόβο, στη συνέχεια με έκπληξη και εν τέλει κατάλαβε πως η αρκουδίτσα θα γινόταν αναπόσπαστο μέλος της.

Αν και το συγκεκριμένο είδος δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό, ωστόσο οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τους κανόνες. Η Buddu ζει μαζί τους, απολαμβάνει την παρέα τους αλλά και όλα τα προνόμια ενός κτοικιδίου στο φαγητό και στην περιποίηση. «Ειδικά με τα παιδιά έχει μια ιδιαίτερη επαφή ενώ της αρέσει πολύ το μπάνιο και το χτένισμα. Προσέχει πολύ όταν μας αγκαλιάζει μην τυχόν και μας τραυματίσει με τα νύχια της και είναι τρομερά υπάκουη. Τώρα πια δεν φοβόμαστε ούτε κλέφτη, ούτε τίποτα», λέει ο πατέρας της οικογένειας. Άδικο έχει;

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...